• PRO TV
  • Motivul pentru care Antonia nu postează imagini în bikini din Maldive: “Sunt plină de celulită!”

Motivul pentru care Antonia nu postează imagini în bikini din Maldive: “Sunt plină de celulită!”

Motivul pentru care Antonia nu postează imagini în bikini din Maldive: “Sunt plină de celulită!”

Antonia este în vacanță în Maldive, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură postările ei în costum de baie. Din păcate, vedeta le-a dat o veste proastă acestora: postările în bikini nu vr exista de data aceasta!

Cântăreața a fost foarte sinceră cu fanii ei și nu le-a ascuns că nu este chiar în cea mai bună formă fizică. Antonia a dezvăluit pe InstaStory că s-a îngrășat și nu se simte bine să pozeze în costum de baie.

“Văd că îmi cereți să postez mai multe imagini din vacanța mea. Nu îmi place să postez prea multe lucruri din viața mea personală. În plus, nu mai sunt deloc în formă, deci nu e momentul pentru mine să postez poze cu corpul meu”, le-a spus Antonia fanilor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Cântăreața nu a ascuns nici că are celulită, motiv pentru care preferă să nu posteze imagini în bikini. Antonia speră ca în noul an să rezolve “problema” siluetei:

“Sunt în etapa de “grăsuță”. Accept asta, se întâmplă. 2024 va fi mai bun pentru mine. E nebunie. M-aș descrie acum ca fiind “skinny fat” (n.r. “slabă grăsuță”), sunt plină de celulită acum. Asta-i tot!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni