• PRO TV
  • O româncă a câștigat premiul Emmy! Bianca Boeroiu triumfătoare la categoria “Outstanding Contemporary Makeup”

O româncă a câștigat premiul Emmy! Bianca Boeroiu triumfătoare la categoria “Outstanding Contemporary Makeup”

O româncă a câștigat premiul Emmy! Bianca Boeroiu triumfătoare la categoria “Outstanding Contemporary Makeup”

Make-up artistul român Bianca Boeroiu a câștigat un premiu Emmy pentru machajele realizate în serialul Wednesday. Bianca a ieșit triumfătoare la Creative Arts Emmy la categoria “Outstanding Contemporary Makeup”.

Pe lângă faptul că Bianca Boeroiu este un make-up artist consacrat în România (și acum pe plan internațional!), este și artist vizual specializat în ceramică.

"A fost o experiență inedită pe care am îmbrățișat-o cu multă emoție! Nu am proiectat nimic legat de câștigarea premiului, am trăit fiecare moment și m-am bucurat să fiu într-un astfel de context, înconjurată de personalități din domeniu. M-am simțit extraordinar în ținuta aleasă de stilistul meu, Mădălina Drăgoi, și am fost extrem de admirată", a spus Biaca Boeroiu pentru protv.ro.

​Sursa foto: Getty Images

În industria cinematografica românească este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști, fiind deja recompensată cu mai multe premii Gopo pentru munca ei. Bianca Boeroiu a lucrat în producții renumite precum "Eu când vreau să fluier, fluier", "Loverboy", "Un pas în urma serafimilor", "Funeralii Fericite" sau "Aferim".

Gallery

“Sunt recunoscătoare industriei cinematografice din România care felul în care a recompensate activitatea mea, încă din 2006, de când lucrez în acest domeniu. Am avut norocul să obțin 3 premii Gopo”, spunea Bianca Boeroiu într-un interviu pentru RFI.
Românca a fost strălucitoare și la propriu, și la figurat atât pe covorul roșu, cât și pe scena Premiilor Emmy. Cea care a realizat look-ul de Hollywood al Biancăi Boeroiu a fost stilista Mădălina Drăgoi. Mădălina a avut grijă ca Bianca să arate ca un adevărat star la ceremonie.

​Foto: Mădălina Drăgoi, stilist. Foto credit: Horatiu Lazăr

“Rochia pentru ceremonie a fost creată de Denis Predescu, designer vestimentar și architect. Am simțit la Denis o pasiune nebună pentru munca sa și am fost impresionată de eforturile pe care el și echipa lui le-au făcut ca rochia Biancăi să fie gata în timp util. Pantofii sunt de la Mad Shoes, un brand nou de încălțăminte de lux din Iași, cu rădăcini în Berlin. Au ca decorațiuni foițe de aur prelucrate de artizani români. Poșeta este semnată de Otilia Flonta, un artist român cu experiență vastă pe plan internațional. Bijuteriile sunt de la Wagner Arte Frumoase și Povești. Surorile Irina și Ana Wagner sunt cunoscute pentru bijuteriile unice create din aur și porțelan. A doua rochie este semnată de Raluca Soare, un designer pasionat de culori și materiale flamboainte”, a dezvăluit Mădălina Drăgoi pentru protv.ro.

@bysoare @Raluca Soare Fashion kimono dress featured by the unique @biancaboeroiu ❤️at The 75th Emmys awards preview party?❤️ Styling by @Madalina Dragoi ♬ Are You Ready - Deejay Meddy

Stilista a fost extrem de emoționată când a văzut-o pe Bianca Boeroiu urcând pe scena premiilor Emmy în outfitul ales de ea.
“Este într-adevăr o apariție strălucitoare. Solară! Și mi-a plăcut maxim atitudinea cu care a integrat toate piesele alese de mine, de la rochie până la bijuterii, pantofi și poșetă. Le-a purtat cu delicatețe, dar fermitate. Look-ul creat de make-up artistul Adriana Hăloiu a combinat perfect povestea pe care eu am conturat-o cu ajutorul hainelor și accesoriilor. În calitate de stilist al unui câștigător de Premiu Emmy, mă simt fantastic, aș putea trăi asta zi de zi”, a mai spus Mădălina Drăgoi pentru protv.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni