• PRO TV
  • Globurile de Aur 2024. Jo Koy, desemnat ”cel mai prost prezentator din istorie”! Ce glume proaste a putut să facă în monologul lui de deschidere

Globurile de Aur 2024. Jo Koy, desemnat ”cel mai prost prezentator din istorie”! Ce glume proaste a putut să facă în monologul lui de deschidere

Globurile de Aur 2024. Jo Koy, desemnat ”cel mai prost prezentator din istorie”! Ce glume proaste a putut să facă în monologul lui de deschidere

Actorul de stand-up Jo Koy a fost desemnat ”cel mai prost prezentator din istorie”, la Globurile de Aur 2024, social media grăbindu-se să-l critice pentru monologul de deschidere absolut îngrozitor.

Gallery

”Hei, am primit acest job acum zece zile și voi vreți să am monologul perfect? Ia mai tăceți”, a spus Koy, în apărarea lui.
”Stați un pic, am scris câteva dintre glumele asta și sigur o să râdeți la ele”, a continuat Koy, strângând niște râsete de milă.

Koy s-a luat de Robert DeNiro, care se afla în public, spunând că îi pare rău că este fanul lui. Koy a menționat că ”cea mai mare performanță” a actorului e că și-a lăsat partenera gravidă la 80 de ani, moment în care DeNiro a râs un pic.

Despre filmul Barbie, Koy a spus că ”momentul cheie” a fost când Barbie are ”respirație neplăcută, celulită și platfus - adică așa cum vorbesc directorii de casting despre actori”, glumă la care nu a râs nimeni, iar Selena Gomez poate fi văzut cum pune capul în pământ.

”Cea mai mare diferență dintre Globurile de Aur și NFL - la Globuri avem mai puține camere ațintite asupra lui Taylor Swift”, a spus Koy. Răspunsul lui Taylor a fost să ia o gură din pahar fără să schițeze niciun zâmbet.

Jo Koy l-a căutat apoi cu privirea pe Barry Keogan, din ”Saltburn”, și i-a spus: ”Unde este așezat penisul tău?”, făcând referire la o scenă celebră din pelicula menționată. Apoi a decis să răspundă la propria glumă, așa că s-a întors spre Bradley Cooper, care a avut un nas fals în filmul ”Maestro” și a declamat: ”L-am găsit”.

Utilizatorii de social media au inundat rețelele de socializare cu mesaje referitoare la gazda premiilor Globurile de Aur 2024.

”Pare că nimeni nu este responsabil de Globurile de Aur, iar Jo Koy a apărut și s-a declarat el gazdă și nimeni nu s-a deranjat să verifice dacă este ok”.
”Monologul lui Jo Koy este absolut oribil. Cred că publicul râde de milă”
”Nu ar fi fost amuzant dacă întregul monolog al lui Jo Koy ar fi fost ca el să citească cele 378 de nume ale oamenilor care au respins, înaintea lui, oferta de a prezenta Globurile?”

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni