• PRO TV
  • Otniela Sandu și-a fermecat urmăritorii după ce s-a filmat în ciubăr, într-o zonă superbă de la munte

Otniela Sandu și-a fermecat urmăritorii după ce s-a filmat în ciubăr, într-o zonă superbă de la munte

Otniela Sandu și-a fermecat urmăritorii după ce s-a filmat în ciubăr, într-o zonă superbă de la munte

Otniela Sandu și-a câștigat faima după ce a participat la mai multe show-uri de succes. În prezent, superba blondă are o comunitate impresionantă de fani pe contul de Instagram, acolo unde obișnuiește să pozeze în ipostaze incendiare.

Gallery

​Otniela a devenit cunoscută în 2016, după ce a reușit să ajungă până în marea finală a show-ului „Supraviețuitorul”. Telespectatorii au îndrăgit-o și după apariția în emisiunea „Ferma Vedetelor”. 

Vedeta este mare iubitoare de adrenalină și adoră să călătorească atât prin țară, cât și pe hotare. Recent, Otniela și-a impresionat cei peste 214.000 de urmăritori din mediul online cu un filmuleț în care apare într-un ciubăr în costum de baie.

Otniela s-a cazat la o cabană cu o priveliște de vis, construită în stil scandinav și așezată într-o locație spectaculoasă din apropierea Clujului.

În filmulețul care a adunat peste 37.000 de vizualizări și mii de inimioare, Otniela se relaxează într-un ciubăr. Vedeta și-a etalat trupul perfect sculptat într-un costum de baie cu decupaje sexy.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela)

„You hoot Otniela”, „Sexy și superbă!”, „Arăți ca un înger”, sunt câteva dintre comentariile primite de la fani.

În timp ce le prezenta fanilor priveliștea de care se bucură, Otniela le-a spus acestora că e tentată să încerce o baie în apă cu gheață, așa cum a văzut la Tibi Ușeriu. Influencerița a adăugat că momentan s-a încumetat doar să alerge prin zăpadă în costum de baie.

Fotografii: Instagram @Otniela

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni