• Emisiuni
  • La Măruță
  • Otniela Sandu a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Radu Constantin: „A fost o poveste frumoasă!”

Otniela Sandu a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Radu Constantin: „A fost o poveste frumoasă!”

Frumoasa Otniela Sandu a fost prezentă în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a povestit despre noua ei pasiune. Blonda este mândră că a reușit să parcurgă traseul Via Ferrata din Cheile Bicazului. 

Fire sportivă și mare iubitoare de adrenalină, Otniela a mărturisit că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei. 

„Am fost pe Via Ferrata. Îmi doream foarte tare să fac traseul ăsta. Este un traseu foarte greu, unul dintre cele mai grele de la noi. Deja făcusem Jepii și am vrut și ceva de alpinism! (...) Visul meu este să ajung pe Everest”, a povestit Otniela. 

Întrebată cum stă la capitolul dragoste, Otniela a mărturisit că este singură și nu mai formează un cuplu cu Radu Constantin. Cei doi erau împreună din 2020. 

„Cu dragostea nu stau în niciun fel pentru că sunt singură în acest moment. Sunt foarte bine, sunt liniștită...Au trecut câteva luni de când nu mai suntem împreună. A fost o poveste frumoasă, s-a încheiat... Ce ne rezervă viața nu știm. Nu mi-am pus niciodată problema asta. Știu că atunci când iubesc, iubesc din tot sufletul. Așa că a fost o poveste frumoasă după cum îți spuneam, dar s-a încheiat. Ce se întâmplă nu știu. Doar Dumnezeu știe...”, a declarat Otniela la Măruță.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni