• PRO TV
  • Artistul român care s-a căsătorit în secret cu o prințesă din Africa face nuntă mare și-n România! Vedeta care vrea să fie nașă pentru viitorul sultan: „Uite unde te duce viața…”

Artistul român care s-a căsătorit în secret cu o prințesă din Africa face nuntă mare și-n România! Vedeta care vrea să fie nașă pentru viitorul sultan: „Uite unde te duce viața…”

Artistul român care s-a căsătorit în secret cu o prințesă din Africa face nuntă mare și-n România! Vedeta care vrea să fie nașă pentru viitorul sultan: „Uite unde te duce viața…”

Karym, cântărețul care va deveni prinț după căsătoria cu o prințesă din Africa, se pregătește de nuntă și în România, însă nu și-a ales încă nașii. Georgiana Lobonț, Celia și Carmen de la Sălciua sunt pe listă.

Gallery

​Mircea Cioclei, pe numele de scenă Karym, este pe punctul de a deveni sultan. Asta după ce și-a găsit marea dragoste tocmai în Africa, iar aleasa inimii lui este o prințesă. Așadar, artistul va deveni în curând sultan, însă trebuie să își aleagă și perechea de nași. (Vezi imagini cu prințesa Amina și Karym în GALERIA FOTO de mai sus)

Potrivit Fanatik.ro, Carmen de la Sălciua, Georgiana Lobonț și Celia, trei dintre cântărețele care au colaborat cu artistul, au vorbit despre posibilitatea de a intra în familia regală a lui Karym.

Carmen de la Sălciua, pregătită să devină „nașă de sultan” pentru Karym

„A existat o discuție cu Karym, să îi fiu nașă. Am rămas puțin surprinsă de faptul că va fi prinț. Uite unde te duce viața. Mă bucur pentru el. El a muncit mult pentru cariera lui, dar uite că viața a avut altceva pregătit pentru el. Eu mă bucur pentru fiecare om care evoluează, în orice domeniu”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru sursa citată mai sus. 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de KARYM (@karym.official)

Georgiana Lobonț nu știe dacă ajunge la nunta lui Karym

„Eu am făcut o melodie cu Karym, mă înțeleg bine cu el, dar nu suntem atât de apropiați. Nu s-a legat o prietenie foarte strânsă între noi. Nici nu știu dacă o să ajungem la nuntă”, a spus Georgiana Lobonț.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de KARYM (@karym.official)

Celia așteaptă propunerea din partea artistului care va deveni sultan în Africa: „Îl lăsăm pe el să facă alegerea”

“Noi îl lăsăm pe el să își facă alegerile. E frumos ca el să vină cu propunerea, apoi noi să dăm răspunsul. Eu l-am cunoscut pe vremea în care viața nu oferea atât de multe oportunități și uși deschise. La vremea aceea am simțit că ofer un ajutor cuiva care are talent, de aceea a făcut piesa cu el, care a prins foarte bine. Puteam să fac piesa aceea cu oricine altcineva, dar l-am ales pe Karym. El își creștea copilul singur, acesta a fost unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat foarte mult la el. Faptul că își creștea băiețelul singur de mic și se lupta cu viața și greutățile. A fost greu, mai ales pentru un tată singur. L-am apreciat și i-am fost alături. Acum, cu atât mai mult mă bucur că are un alt viitor. Sper să îi dea Dumnezeu o cale foarte frumoasă de acum înainte. Abia aștept să cunosc și mireasa, am văzut că are niște trăsături foarte frumoase. Se vede că ea e un om cald, mi-am format deja o părere. Sunt convinsă că e un om frumos și abia aștept să ne întâlnim și față în față”, a declarat Celia pentru sursa menționată mai sus.

Karym și prințesa Amina s-au căsătorit în secret

Karym s-a căsătorit secret cu Amina, pe care a cunoscut-o la Paris, fără să știe că aceasta are „sânge albastru”. A aflat adevărul abia în momentul în care și-a declarat pentru prima oară sentimentele, Karym i-a mărturisit că o iubește, iar tânăra i-a împărtășit sentimentele, dezvăluindu-i și faptul că este o prințesă. Karym a descoperit, astfel, un labirint de tradiții și responsabilități, iar cei doi s-au căsătorit, respectând formalitățile, chiar dacă el era creștin și ea musulmană. Alături de Amina, Karym are o obligație uriașă: un ritual îl va transforma în Sultanul Karym! În primăvara acestui an, cei doi vor fi protagoniștii unei ceremonii complexe, ce urmează un ritual specific zonei de proveniență a Aminei, iar el va fi întronizat.

Familia Aminei are o istorie fascinantă

Soția artistului Karym, prințesa africană Amina, provine dintr-o familie descendentă de monarhi din Africa. Ea este verișoara actualului conducător, Nabil, iar tatăl ei și monarhul sunt frați, ambii descendenți din linia lui Ibrahim Njoya, unul dintre cei mai importanți regi ai regatului lor. Ibrahim Njoya a rămas în istorie datorită contribuției sale la dezvoltarea unei scrieri distincte, a unui nou alfabet și a unei noi limbi, utilizate și acum în comunitățile cameruneze.

Fotografii: Instagram @Karymofficial

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni