• PRO TV
  • Mama unui cunoscut artist a venit de urgență în România pentru nunta fiului său, deși nici n-a cunoscut-o pe viitoarea ei noră! Dezvăluiri inedite

Mama unui cunoscut artist a venit de urgență în România pentru nunta fiului său, deși nici n-a cunoscut-o pe viitoarea ei noră! Dezvăluiri inedite

Mama unui cunoscut artist a venit de urgență în România pentru nunta fiului său, deși nici n-a cunoscut-o pe viitoarea ei noră! Dezvăluiri inedite

Surpriză în showbiz! Mama unui cunoscut cântăreț de la noi a venit de urgență în România pentru nunta fiului său, cu toate că n-a cunoscut-o pe viitoarea noră.

Situația pare pentru mulți cel puțin bizară la prima vedere, însă toate au o explicație. Vorbim despre Karym, cunoscutul artist care și-a unit destinul cu prințesa africană Amina, gata să ajungă în fața altarului alături de aleasa inimii sale.

Potrivit Fanatik.ro, sosirea de urgență a mamei lui Karym în România a stârnit interesul opiniei publice, dat fiind că evenimentul se anunță cu totul special. Karym și prințesa sa africană, Amina, pregătesc nuntă lor, iar implicarea mamei artistului adaugă un iz de mister și emoție întregii situații.

​Potrivit surselor apropiate, nunta dintre Karym și Amina va avea loc după sărbătorile pascale, iar detalii ca locația și atmosfera evenimentului rămân secrete. Cu toate acestea, e clar că mama artistului a venit hotărâtă să contribuie la organizarea unei ceremonii de neuitat.

Femeia care i-a dat viață lui Karym nu a apucat să o întâlnească în carne și oase pe prințesa Amina, care va ajunge și ea în curând în țară. A schimbat, însă, câteva cuvinte cu ea prin videocall, când fiul ei, Karym, se afla în Africa, acolo unde au stabilit că se vor căsători. Mama lui Karym locuiește de ani buni în Italia, unde muncește, ca multe alte românce, ca badantă. Femeia are grijă de o bătrânică acolo pe care a lăsat-o pe mâini bune, căci nu putea lipsi de la cel mai frumos moment din viața fiului ei.

Povestea de iubire dintre artistul român și prințesa africană

Povestea de iubire dintre Amina și Karym a luat prin surprindere întreaga opinie publică. Celebrul artist a făcut deja pasul cel mare în Africa. Vrea să facă și cununia religioasă ortodoxă, deși partenera lui e musulmană.

Cei doi s-au cunoscut în Turcia, unde s-au și legat primii fiori între cei doi. Ulterior, au stat de vorbă ore în șir la telefon. Și-a seama că simte pentru Amina ceva mult mai profund și că e cazul să treacă dincolo de amiciție.

Karym a fost bine primit de familia de monarhi a prințesei. Românul a făcut figură bună, astfel că va deveni, de acum, la rândul său, prinț. Iubita lui Karym l-a acceptat pe cântăreț cu tot cu fiul său, pe care îl crește singur, de la vârsta de doi ani. Se pare că băiatul artistului și prințesa se înțeleg de minune. Amina va fi cu siguranță o mamă perfectă pentru el, potrivit sursei citate. Soția lui Karym, cu care muzicianul vrea să facă nuntă și după tradițiile creștine, ea fiind musulmană, provine dintr-o familie de monarhi africani. Ea este, de fapt, verișoara lui Nabil Mbombo Njoya, actualul suveran al Camerunului, în vârstă de 30 de ani. Practic, tatăl ei și tânărul rege camerunez sunt frați.

​Fiul îndrăgitului artist se numește Angel și are 15 ani. Feciorul lui Karym învață la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, pregătindu-se pentru momentul în care va deveni polițist, așa cum ne-a mărturisit muzicianul.

“În ultima vreme, m-am dedicat mai mult fiului meu. Pe măsură ce crește, mai ales că acum se pregătește să devină licean, e din ce în ce mai rebel. Are simțul justiției foarte dezvoltat! Cât despre școală, ar fi putut fi de 10 lejer. Numai că lui nu îi plac informațiile inutile. În educația lui, personal m-am axat pe dezvoltarea inteligenței emoționale.


M-am axat pe filtrarea informației. E un luptător. E plin de energie. Pe viitor, își dorește să se integreze în una din instituțiile publice care apără și protejează, poate chiar să devină polițist”, ne-a spus Karym, despre cum e să fie tată singur.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni