• PRO TV
  • S-au căsătorit în mare secret în Africa, dar momentan nu locuiesc împreună! Ce s-a întâmplat cu Karym, artistul devenit sultan, și prințesa Amina

S-au căsătorit în mare secret în Africa, dar momentan nu locuiesc împreună! Ce s-a întâmplat cu Karym, artistul devenit sultan, și prințesa Amina

S-au căsătorit în mare secret în Africa, dar momentan nu locuiesc împreună! Ce s-a întâmplat cu Karym, artistul devenit sultan, și prințesa Amina

Karym, un cunoscut cântăreț de la noi, trăiește de ceva timp o poveste de dragoste ca în filme. Artistul s-a căsătorit în mare secret, în Africa, cu o prințesă pe nume Amina. Cuplul urmează să facă nuntă mare și-n România, însă momentan cântărețul nu-și poate aduce consoarta în țară.

Cei doi soți sunt acum separați, asta din cauza birocrației celor două țări, Camerun și România. Mai exact, au existat niște probleme la ambasadă, care se află în Nigeria, instituția fiind închisă câteva luni din lipsă de… ambasador. Situația a fost rezolvată, în cele din urmă, și ambasada s-a redeschis de curând, scrie Fanatik.ro. Acum, artistul speră că soția sa va ajunge în România în câteva săptămâni.

Prințesa și artistul originar din Brăila vor locui la București. Mai mult, odată cu venirea prințesei în România va avea loc și un moment emoționant. Amina îl va cunoaște pentru prima dată pe băiatul lui Karym, Angel, în vârstă de 15 ani.

Karym are un copil, un băiat, din prima sa căsătorie. Tânărul, Angel, a fost crescut doar de artist, mama lui fiind decăzută din drepturile părintești, iar acum este stabilită în Franța.

Până acum, soția lui Karym s-a văzut doar prin apel video cu fiul artistului și se pare că cei doi se înțeleg de minune. 

Cine este soția artistului, prințesa africană Amina

Amina vine dintr-o străveche familie de monarhi africani. Este verișoara actualului conducător, Nabil. Tatăl ei și monarhul sunt frați, iar amândoi provin din spița lui Ibrahim Njoya, unul din cei mai importanți regi ai regatului.

Gallery

Acesta din urmă a rămas în istorie și pentru că a inventat o scriere unică, un nou alfabet și o nouă limbă, folosite și acum în comunitățile cameruneze, în comunicarea băștinașilor pentru ca diverse triburi să se înțeleagă fără efort.

Ultimul împărat al Germaniei, Wilhelm ll lea, cel care a colonizat partea aceea a Africii le-a luat tronul care este acum o piesa foarte importanta in muzeul de la Berlin, Mandu Yenu. Camerunul face eforturi, de 50 de ani returnarea lui și a altor nenumărate de artefacte luate de către coloniști.

Fotografii: Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni