• PRO TV
  • Care este motivul pentru care Bassam Dabbas a ajuns pe mâna medicilor. Celebrul hairstylist al vedetelor a stat patru ore în operație

Care este motivul pentru care Bassam Dabbas a ajuns pe mâna medicilor. Celebrul hairstylist al vedetelor a stat patru ore în operație

Care este motivul pentru care Bassam Dabbas a ajuns pe mâna medicilor. Celebrul hairstylist al vedetelor a stat patru ore în operație

Bassam Dabbas, celebrul hairstylist al vedetelor, a trecut printr-o operație de patru ore. Cu ce probleme se confruntă?

Gallery

Motivul pentru care Bassam Dabbas a ajuns pe mâna medicilor

Bassam este cunoscut drept hairstylistul vedetelor. Acesta a reușit să își facă un nume în România, iar nume mari din showbiz îi trec pragul salonului.

Ieri, Bassam a trecut printr-o operație care a durat patru ore. Hairstylistul a povestit ce s-a întâmplat și care este motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Acesta a dezvăluit că ieri a trecut prin cea de-a doua intervenție de liposucție, căci au mai rămas câteva locuri unde s-a acumulat din nou grăsime.

”Nu s-a întâmplat absolut nimic grav. Eu anul trecut mi-am făcut o liposucție, mi-am luat grăsime din abdomen și șolduri, iar acum am mers să mai fac un retuș. Mă simt foarte bine, m-am operat ieri, am ieșit tot ieri. Când m-am operat anul trecut m-am umflat foarte mult și nu s-a văzut bine, iar din cauza statului în picioare la coafor, eu am și un șold mai mare și a trebuit să mai scoată grăsime de acolo. Am decis să mai fac și a doua intervenție”, a spus Bassam Dabbas pentru Spynews.ro.

Operația a durat patru ore și a decurs așa cum se aștepta hairstylistul.

”Am stat în operație de la ora 8 până la ora 12. Anul trecut am stat în operație de la 8 până la 3, a fost mai greu”, a mai zis el.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni