• PRO TV
  • Armin Nicoară va ajunge pe masa de operație. Artistul este în stare de orice sacrificiu, pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință

Armin Nicoară va ajunge pe masa de operație. Artistul este în stare de orice sacrificiu, pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință

Armin Nicoară va ajunge pe masa de operație. Artistul este în stare de orice sacrificiu, pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință

Armin Nicoară se pregătește pentru un moment important din viața lui. În curând, va fi supus unor intervenții chirurgicale, în speranța ca va putea să facă un copil.

Gallery

Claudia Puican și Armin Nicoară au încercat, în ultimele luni, să facă un copil, dar fără rezultat. După o serie de investigații, artistul a aflat care este problema și a acceptat să fie supus unor intervenții chirurgicale, pentru a putea deveni tată.

Armin Nicoară va ajunge de două ori pe masa de operație

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc extrem de mult să devină părinți și fac orice ține de ei, pentru a-și îndeplini dorința. În urmă cu puțin timp, artistul a recunoscut care este motivul pentru care soția lui nu poate rămâne însărcinată.

Din cauza diabetului de care suferă, lichidul seminal este retrograd, iar medicii din Franța, la care Armin a apelat, i-au spus că nu poate face copii pe cale naturală. Acesta trebuie să facă două intervenții chirurgicale, una la testicul și o operație de varicocel, doar că a tot amânat momentul.

„Acum am dat de acest doctor, acesta încearcă cu aceste pastile să refacă un nerv, pentru că este aceasta era problema. Acum, după o lună de zile de când iau aceste pastile am început să am rezultate. Într-adevăr nu sunt rezultatele pe care le aștept, însă dacă am 30% rezultate. Cred că ar fi o minune dacă aș reuși să fac totul pe cale naturală”, a povestit Armin, conform Spynews.

Claudia Puican și Armin încearcă să aibă un copil de trei ani

În cadrul emisiunii „La Măruță”, Claudia Puican a mărturisit, în lacrimi, că ea și soțul ei încearcă să facă un copil de trei ani, doar că problemele de sănătate cu care se confruntă nu le-au permis acest lucru. Niciunul dintre ei nu s-a așteptat ca lucrurile să fie atât de dificile, dar fac tot ceea ce pot.

Armin a recunoscut că vinovat pentru acest lucru este el, deoarece, bolnav fiind de diabet, ar fi trebuit să urmeze un regim, dar nu a făcut acest lucru. Prin urmare, unele aspecte ale sănătății s-au înrăutățit și, acum, suportă consecințele.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni