• PRO TV
  • Irinel Columbeanu: "Monica dupa divort o sa se aleaga cu experienta de viata"

Irinel Columbeanu: "Monica dupa divort o sa se aleaga cu experienta de viata"

Irinel Columbeanu: "Monica dupa divort o sa se aleaga cu experienta de viata"

Irinel Columbeanu, cu o atitudine vizibil schimbata fata de Monica, a venit la Happy Hour unde a dezvaluit care a fost intelegerea cu Monica, dar si ce au vorbit cei doi la ziua acestuia.

Irinel a inceput declaratiile spunad ca este foarte ingrijorat de ce se intampla cu sotia lui, Monica.  "Eu sunt efectiv ingrijorat de ce se intampla cu sotia mea pentru ca noi stabilisem sa ne intalnim la notariat ca sa semnam intelegerea. I-am trimis un mail in care am anuntat-o ca Irina mi-a fost incredintata mie si am asigurat-o ca voi respecta intelegerea noastra".

Irinel a lasat sa se intelega faptul ca inainte ca Monica sa plece in SUA, cei doi au avut o discutie civilizata in care au stabilit inclusiv sa faca o cerere de preschimbare a datei divortului: "ca sa terminas o data acest balamuc", a spus Iri`.

Intrebat in ce conditii o sa-si vada Monica fiica, acesta a declarat: "In conditiile foarte corespunzatoare de la Izvorani si isi va putea fata de fiecare data cand vrea. Daca vrea sa ramana peste noapte, din punctul meu de vedere nu ar fi nicio problema, casa este destul de mare".

Cat despre cum a decurs intalnirea Monicai cu Irinel, chiar de ziua lui, omul de afaceri a povestit: "A inceput tot asa cu un discurs creat de avocatul ei. M-a pupat si la venire si la plecare, dupa care a mai spus sa fiu constient ca  fetita ii este incredintata ei si ca are asigurari ca divortul se poate intinde pe sase ani.

"Eu doresc sa pot pastra o legatura normala ca mama",
aceasta a fost intelegrea dintre cei doi soti, adica cea mai mare dorinta a Monicai.

Un alt subiect fierbite a fost si averea cu care va ramane Monica in urma divortului de Irinel. "Monica dupa divort o sa se aleaga cu o foarte buna experienta de viata. O foarte utila lectie de viata. Totusi a mai ramas cu niste lucruri, si credeti-ma ca a plecat cu gentile pline. A luat din casa toate lucrurile ei  plus altele. Monica este binevenita la Izvorani si nu va fi niciodata tinuta la poarta, eu doar am vrut sa descurajez continuarea acestor practici care au fost si in trecut", a mai declarat Irinel Columbeanu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni