• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, singur de ziua lui! VIDEO

Irinel Columbeanu, singur de ziua lui! VIDEO

Irinel Columbeanu, singur de ziua lui! VIDEO

Singur si cam fara chef, Irinel a fost de ziua lui sa isi vada fetita la gradinita, dupa care a stat de vorba cu echipa de la "Happy Hour", care i-a daruit un tort simbolic sub forma de porumbel al pacii.

Primele urari de ziua lui le-a primit de la tatal sau, care l-a sunat pe Irinel imediat dupa miezul nopti. De ziua lui de nastere, Irinel si-a amintit ca anul trecut sotia lui Monica i-a daruit o stea, astfel incat nu ar fi exclus ca atunci cand se lasa intunericul sa se duca la Observatorul astronomic, ca sa isi priveasca steaua care-i poarta numele.

Spre pranz, Irinel s-a dus la gradinita Irinucai, iar aceasta l-a impresionat foarte mult pe tatal ei, pe care l-a pupat si i-a daruit o felicitare pe care a scris La multi ani.

"Ma abtin sa fac comentarii despre propunerea Monicai. Este punctul de vedere exclusiv al avocatilor Monicai. Aceasta conventie ar trebui sa se poarte intre avocati. Tot justitia trebuie sa discearna", a spus Irinel referitor la conditiile care i se pun ca sa i se incredinteze o perioada determinata Irinuca.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni