• PRO TV
  • Andra și Piero Ferrari, îndrăgostiți de melodiile Andrei: „Acasă, la Ferrari, se aude Andra”. Soția miliardarului italian și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe

Andra și Piero Ferrari, îndrăgostiți de melodiile Andrei: „Acasă, la Ferrari, se aude Andra”. Soția miliardarului italian și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe

Andra și Piero Ferrari, îndrăgostiți de melodiile Andrei: „Acasă, la Ferrari, se aude Andra”. Soția miliardarului italian și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, moștenitorul imperiului Ferrari, a recunoscut că Andra este cea care le face zilele mai frumoase în Italia, datorită pieselor pe care le-a lansat de-a lungul timpului.

Gallery

​Aflată în România alături de soțul ei, pentru premiera filmului ”Ferrari”, Romina Gingașu a avut ocazia să o întâlnească pe Andra, artista ei preferată.

Romina Gingașu, îndrăgostită de piesele Andrei

Muzica Andrei nu este iubită și fredonată doar în România, ci acest lucru se întâmplă și peste hotare. Recent, Romina Gingașu a recunoscut că o îndrăgește atât de mult, încât și-a dorit să o cunoască încă de când avea opt ani.

Piero Ferrari nu este deloc străin pieselor pe care Andra le-a lansat de-a lungul timpului, deoarece soția lui le cântă prin casă, în fiecare zi.

„De ce am luat-o pe Andra lângă mine? Îmi doresc, de când aveam 8 ani, să o cunosc. Cânt cântecele populare acasă pentru Piero. Și am voce. Știu perfect melodia «Jos pălăria pentru femei!». O cântăm împreună. Acasă, la Ferrari, se aude Andra”, a mărturisit Romina Gingașu, conform Ego.

„Așa m-a și prezentat. I-a spus: «Mai știi melodiile pe care le cânt? Ea le cântă!»”, a spus și Andra.

Cum s-au cunoscut Romina și soțul ei, Piero Ferrari

Diferența de peste 40 de ani dintre ei nu a fost o problemă pentru niciunul dintre cei doi. Aceștia s-au cunoscut când românca locuia în Monte Carlo și își câștiga banii din vinderea avioanelor private. La acea vreme, avea 24 de ani și i-a atras atenția imediat miliardarului.

În cadrul unui interviu oferit unui post de radio, aceasta a declarat că motivul pentru care l-a ales pe Piero Ferrari, în ciuda diferenței mari de vârstă, a fost datorită nivelului de maturitate pe care ea l-a atins. Aceasta și-a dorit să aibă, alături de ea, un bărbat adevărat, alături de care să poată evolua.

„Am răspuns și întrebării «de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?». Pentru că, după o școală atât de puternică, mi-am construit o personalitate puternică și am «decolat»”, a spus femeia de afaceri.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni