• PRO TV
  • Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu i-a oferit flori: „În realitate nici nu mă salută”

Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu i-a oferit flori: „În realitate nici nu mă salută”

Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu i-a oferit flori: „În realitate nici nu mă salută”

Moment complet neașteptat pentru Alina Sorescu! De ziua fiicei sale, Carolina, Alexandru Ciucu s-a prezentat la petrecere cu un spectaculos buchet de flori pentru ea. Iată cum a comentat cântăreața gestul fostului său partener de viață!

Gallery

​Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț de aproape doi ani, însă designerul nu a ezitat să dea impresia tuturor că s-ar putea împăca cu fosta parteneră.

De ziua fetiței lor, Carolina, bărbatul a încântat-o pe artistă cu un buchet de flori, iar fanii fostului cuplu au crezut imediat că gestul ar putea duce la o împăcare. Mai mult decât atât, Alexandru Ciucu a făcut acest lucru, potrivit declarațiilor sale, „în semn de prețuire”, ceea ce a alimentat curiozitatea urmăritorilor.

Pe de cealaltă parte, Alina Sorescu a declarat jurnaliștilor de la click.ro că fostul partener de viață i-a adus flori „pentru imaginea publică” și că în realitate nici măcar nu o salută.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat vedeta pentru sursa menționată anterior.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după 12 ani de mariaj, iar din cauza anumitor neînțelegeri legate de custodia celor două fiice, Carolina și Raisa, cei doi au ajuns la tribunal. Ulterior, fostul cuplu a obținut custodie comună.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni