• PRO TV
  • Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Artista s-a confruntat cu o problemă pe care a tot amânat-o: „Ce fac eu în seara asta”

Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Artista s-a confruntat cu o problemă pe care a tot amânat-o: „Ce fac eu în seara asta”

Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Artista s-a confruntat cu o problemă pe care a tot amânat-o: „Ce fac eu în seara asta”

Georgiana Lobonț a tot amânat rezolvarea unei probleme medicale ceva timp, dar, în urmă cu doar câteva ore, a decis să facă ceea ce trebuia de la început.

Gallery

A fugit cât a putut de acest moment, dar, în cele din urmă, a trebuit să treacă pragul cabinetului medicului dentist. Georgiana Lobonț și-a pus un implant de molar, recunoscând că a evitat de foarte multe ori intervenția din cauza durerii.

Georgiana Lobonț a ajuns la medic, seara

Nașa lui Armin Nicoară își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, iar experiența de la dentist nu a făcut excepție. A recunoscut că este speriată, dar a ales să își înfrângă teama și să facă și acest pas.

„Îmi pun un implant la un molar... m-am gândit de 100 de ori dacă să vin sau nu, din cauza fricii de durere! Sper să fiu OK și să nu am capul cât un bostan. Ce fac eu în seara astaaa”¸a postat Georgiana Lobonț, pe contul său de Instagram.

Ulterior, aceasta a revenit cu o postare, anunțând că intervenția a fost una reușită și că nu a întâmpinat nicio problemă: „Am scăpat cu BRIO”.

Georgiana Lobonț se mută în casă nouă

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au început construcția casei de vis. Cei doi au specificat ceea ce vor, iar rezultatul i-a lăsat cu gura căscată și pe ei. Imediat ce imaginile cu viitoarea locuință au fost gata, artista le-a publicat pe contul său de Instagram.

În timp ce unele persoane s-au bucurat pentru ea, altele au fost revoltate, considerând că se laudă cu tot ceea ce are, în timp ce alte persoane abia dacă au din ce să trăiască.

Artista a vrut să precizeze faptul că banii de care are nevoie pentru construcția casei nu au venit de nicăieri, ci a trebuit să muncească foarte mult pentru ei, luând un număr mare de evenimente.  

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni