• PRO TV
  • Nicole Kidman, apariție memorabilă într-o rochie cu spatele gol. Actrița de 56 de ani a întors toate privirile la premiera serialului „Expats”, care a avut loc la New York

Nicole Kidman, apariție memorabilă într-o rochie cu spatele gol. Actrița de 56 de ani a întors toate privirile la premiera serialului „Expats”, care a avut loc la New York

Nicole Kidman, apariție memorabilă într-o rochie cu spatele gol. Actrița de 56 de ani a întors toate privirile la premiera serialului „Expats”, care a avut loc la New York

Nicole Kidman, în vârstă de 56 de ani, arată impecabil în orice ținută pe care o alege. Actrița a fost în centrul atenției la premiera serialului „Expats”, care a avut loc la data de 21 ianuarie, în New York. Ea a purtat o rochie neagră, cu spatele gol, etalându-și talia subțire.

Nicole Kidman este adepta unui stil vestimentar elegant și rafinat. Protagonista din „Eyes Wide Shut” (1999) a avut mereu apariții irezistibile pe covorul roșu. La evenimentele importante, de cele mai multe ori, ea s-a numărat printre cele mai bine îmbrăcate actrițe.

Recent, la premiera serialului „Expats”, care a avut loc la New York, Nicole Kidman a purtat o rochie neagră, cu spatele gol, semnată de casa de modă Versace. 

Designerul de modă Donatella Versace a lăudat look-ul pe Instagram: Cea mai frumoasă este Nicole Kidman purtând Atelier Versace la premiera Expats. Ești atât de talentată @nicolekidman și sunt onorată să te văd îmbrăcată în creațiile mele", a scris ea.

Vedeta a purtat bijuterii cu diamante și un ceas strălucitor. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos

Gallery

În serialul „Expats”, Nicole o interpretează pe Margaret, o americancă înstărită care trăiește o viață aparent idilică în Hong Kong, alături de familia ei, până când apare o tragedie și fiul ei dispare. Ea face cunoștință cu alte două femei americane, care trec și ele prin încercări dureroase.

Anul trecut, actrița a recunoscut în podcastul Something To Talk About că nu este îngrijorată de ceea ce cred oamenii despre ea și asta include și tema vestimentației: „Fac multe alegeri neașteptate, poate chiar nebunești. Le spun alegeri adolescentine, pentru că nu mă gândesc la consecințe”. Celebritatea a mai spus că atunci când alege în ce să se îmbrace ține cont de cum se simte, nu de ceea ce ar putea să spună lumea.

Actrița pare că a găsit elixirul tinereții. În cele mai recente imagini postate pe contul de socializare, ea arată ca o adolescentă: 

În iulie 2023, Nicole Kidman a făcut furori într-o rochie neagră, cu decupaje, când a participat la evenimentul de lansare pentru „Special Ops: Lioness”.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ Nicole Kidman

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni