• PRO TV
  • Claudia Puican și Armin Nicoară, nerăbdători să se apuce de camera copilului: „Așteptăm să o facem special”. Cei doi artiști sunt la doar un pas de a-și îndeplini cea mai mare dorință

Claudia Puican și Armin Nicoară, nerăbdători să se apuce de camera copilului: „Așteptăm să o facem special”. Cei doi artiști sunt la doar un pas de a-și îndeplini cea mai mare dorință

Claudia Puican și Armin Nicoară, nerăbdători să se apuce de camera copilului: „Așteptăm să o facem special”. Cei doi artiști sunt la doar un pas de a-și îndeplini cea mai mare dorință

Armin Nicoară și Claudia Puican duc pregătirile pentru venirea pe lume a copilului la un nou nivel. Artiștii au în plan camera copilului, care trebuie să fie gata până la venirea pe lume a acestuia.

Gallery

​Claudia Puican și Armin Nicoară așteaptă cu sufletul la gură momentul în care vor deveni părinți și, deja, poartă discuții despre camera copilului. Cei doi au ales numele și tot ce așteaptă este ca bebelușul să își facă apariția în viețile lor.

Claudia Puican și Armin Nicoară vor începe camera copilului

Peste doar câteva zile, Armin Nicoară va ajunge la o clinică private din Franța, unde va suferi două intervenții chirurgicale, urmând ca soția lui, Claudia Puican, să facă fertilizare in vitro. Cei doi artiști își doresc foarte mult un copil și fac orice este necesar, pentru a-și îndeplini dorința.

La finalul anului, Claudia Puican și Armin Nicoară s-au mutat în casă nouă, iar satisfacția a fost cu atât mai mare cu cât au muncit foarte mult pentru ea. Artistul a mărturisit că există o cameră neamenajată, pe care vor foarte mult să o transforme în camera copilului.

„În casa nouă, noi avem o cameră în care, tot timpul, când intrăm, spunem că o să fie camera copilului și așteptăm să o renovăm, să o facem special pentru copil”, a povestit Armin Nicoară, potrivit Ciao.

Armin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc pentru fertilizarea in vitro

Chiar dacă au încercat să aibă un copil, dar fără rezultat, Claudia Puican și Armin Nicoară nu se descurajează și încearcă o nouă propunere venită din partea medicului.

Artistul a declarat că ceea ce nu le permite să aibă copii pe cale naturală este diabetul de care suferă de peste zece ani și care îi afectează viața din mai multe puncte de vedere.

„Doctorul ne-a spus să nu ne facem griji, că nu este nimic de speriat, doar că trebuie să mergem la clinică și să facem totul acolo așa cum ne-a spus. Nu cred că este o rușine, asta este viața. Multe cupluri au ales și această cale”¸a mai declarat artistul.

Claudia și Armin sunt încrezători, deoarece a fost asigurat că rezultatele obținute de la el vor fi îmbunătățite, în așa fel încât Claudia să nu aibă o sarcină grea. Mai mult decât atât, speră ca soția lui să rămână însărcinată pe cale naturală și să își întemeieze, în cele din urmă, o familie.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni