• PRO TV
  • (P) Alege să-ți decorezi locuința după bunul plac cu profile decorative de lux, de pe Laminat-Parchet.ro

(P) Alege să-ți decorezi locuința după bunul plac cu profile decorative de lux, de pe Laminat-Parchet.ro

(P) Alege să-ți decorezi locuința după bunul plac cu profile decorative de lux, de pe Laminat-Parchet.ro

Ca orice element decorativ, profilele de lux îndeplinesc un rol important în designul de interior al locuinței. Acestea sunt materiale folosite pentru a crea un aspect deosebit pereților și tavanelor. Ele au caracteristici importante – precum versalitatea și durabilitatea – și sunt folosite în orice cameră a locuinței, chiar și în băi și bucătării. 

Alegând profile decorative de lux de pe Laminat-Parchet.ro, îți poți transforma locuința într-un spațiu de o eleganță rară. Gama lor include de la arcade, colțare, pilaștri, ancadramente ferestre și uși, până la cornișe și brâuri perete. Aceste elemente decorative aduc un plus de lux și caracter oricărei locuințe, complementându-se perfect cu parchetul laminat rezistent La apă, care îndeplinește toate standardele de design, rezistență și siguranță. Acest magazin online, lider în domeniul pardoselilor laminate și pe bază de lemn, oferă soluții complete pentru a adăuga un plus de rafinament oricărui spațiu interior.

Magazinul aduce produsele de la cele mai cunoscute branduri europene și are peste 999 de tipuri de parchet și peste 300 de modele de plinte potrivite pentru orice tip de design.

Sortimentul magazinului Laminat-parchet.ro include și diferite modele de plinte, dar și o gamă foarte mare de accesorii și decorațiuni.

Cornișele decorative pentru tavan sunt cele mai populare profile decorative în prezent. Ele se pot utiliza aproape în orice tip de decor de interior și sunt plasate chiar pe joncțiunea peretelui cu tavanul. Ele ajută la finisarea tapetului sau a tencuielei decorative, se conectează foarte frumos cu alte elemente decorative ale tavanului.

În e-shop-ul Laminat-parchet.ro se găsesc cornișe netede dar și cornișe cu tije profilate, ce sunt idei de design foarte frumoase. Suprafața lor poate avea sau nu ornamente intersante și se aleg în funcție de stilul de design interior.

Magazinul are și plinte de perete care sunt de asemenea elemente decorative, ce acoperă foarte bine rosturile dintre pereți și tavan. Plintele sunt realizate din lemn, polistiren expandat, poliuretan, gips, iar costul lor este în general mic.

Brâurile perete pot completa în mod optim interiorul casei și pot accentua anumite zone ale pereților. Ele sunt realizate din poliuretan, polistiren sau duropolimer. Astfel de elemente se utilizează și la uși, fațadele caselor, la decorul acestora.

Alte elemente decorative elegante și pline de rafinament sunt rozetele tavan. Acestea oferă tavanului un aspect deosebit, unic, pot avea anumite ornamente interesante. Sunt fabricate din materiale de calitate înaltă și au o bună rezistență și durabilitate.

De asemenea, chenarele din poliuretan sunt elemente luxoase, care se montează prin lipire cu adezivi speciali și pot fi vopsiți în orice culoare. Acestea se pot monta în orice cameră, chiar și în zone cu umiditate mai mare, precum holuri, bucătării și băi.

Un alt ornament în trend ce induce o senzație de lux și bogăție este scafa tavan, care este realizată din poliuretan. Aceste scafe ascund țevile din casă și corpurile de iluminat cu bandă LED. Scafele de interior sunt și o soluție pentru lumina directă sau pentru lumina ambientală.

În designul de interior sunt folosite frecvent și ancadramente ferestre și uși, care pot crea o impresie grozavă în orice locuință. Ancadramentele de ferestre și uși sunt ca niște cadrane decorative din laminat în combinație cu rășină minerală, sau din polistiren expandat. Ele pot avea diferite nuanțe, asemănătoare sau în contrast cu tonurile pereților caselor. 

Magazinul Laminat-parchet.ro oferă și profile bandă LED care sunt din polimer alb. Ele pot fi și din plastic sau aluminiu, sunt folosite în diferite aplicații, precum iluminatul ambiental. Magazinul are și profile decorative 3D din MDF sau din polimer rigid la prețuri extrem de atractive.

În acest an, profilele decorative de lux sunt considerate moderne, elegante și pline de rafinament, potrivite pentru locuințe, dar și hoteluri și restaurante. Designerii spun că sunt la modă nuanțele neutre reci, tonurile de gri mai dure care amintesc de anii ’90. Astfel de tonuri neutre alese pentru casele noastre reflectă de fapt dorința de a capta optimismul, căldura și sentimentul de bunăstare, mai spun designerii.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni