• PRO TV
  • Adelina Pestrițu își serbează ziua de naștere. Ce cadou a primit vedeta din partea lui Șteblea Virgil, soțul ei, la împlinirea vârstei de 37 de ani

Adelina Pestrițu își serbează ziua de naștere. Ce cadou a primit vedeta din partea lui Șteblea Virgil, soțul ei, la împlinirea vârstei de 37 de ani

Adelina Pestrițu își serbează ziua de naștere. Ce cadou a primit vedeta din partea lui Șteblea Virgil, soțul ei, la împlinirea vârstei de 37 de ani

Adelina Pestrițu este în culmea fericirii, deoarece, astăzi, 2 februarie, își serbează ziua de naștere. Vedeta a primit, deja, o mulțime de cadouri, iar unul dintre cele mai speciale a venit chiar din partea soțului ei.

Gallery

Zi mare pentru Adelina Pestrițu, căci fosta prezentatoare de televiziune a împlinit 37 de ani. Virgil Șteblea, soțul vedetei, nu s-a uitat la bani și i-a făcut un cadou exact pe gustul ei.

Adelina Pestrițu, răsfățată de Șteblea Virgil cu ocazia zilei de naștere

De ceva timp, Adelina Pestrițu a decis să țină aspectele personale departe de ochii celor curioși, fiind extrem de discretă în ceea ce privește viața de familie. Deși are o căsnicie fericită și o fetiță minunată, aceasta nu mai expune atât de mult această latură pe rețelele de socializare.

Ziua ei de naștere a făcut, însă, excepție, iar Adelina Pestrițu le-a arătat fanilor cadoul de lux cu care a fost surprinsă de Virgil. Mai exact, vedeta a primit o pereche de sandale de la un brand celebru, iar prețul unei perechi începe de la câteva mii de lei. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Adelina a postat și alte cadouri pe care le-a primit, cele mai multe fiind de la case de modă celebre, dar și surprizele dulci venite din partea prietenilor, precum câteva torturi.

Cum se înțeleg Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, după aproximativ opt ani de relație

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de ceva timp, iar venirea pe lume a fiicelor lor i-a apropiat și mai mult. Cei doi soți se iubesc din ce în ce mai mult și, de-a lungul timpului, au învățat să gestioneze toate momentele tensionate, pentru ca tot ceea ce au construit să rămână.

„Nu e vorba despre cum să trăiești în perfecțiune. E despre lucruri simple care devin neprețuite. Emoții care te fac să te simți apreciat și suficient. E despre bucuria de a te trezi zi de zi lângă cei dragi știind că atunci când ai mare nevoie, ei sunt acolo și te iubesc necondiționat. E despre familie! Atât”, a fost mesajul postat de Adelina Pestrițu, în urmă cu ceva timp.

 

Sursa foto: Instagram  ​

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni