• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual. Fosta asistentă TV are propria afacere

Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual. Fosta asistentă TV are propria afacere

Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual. Fosta asistentă TV are propria afacere

Simona Sensual s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani. Fosta asistentă TV s-a schimbat complet și are propria afacere.

Gallery

În urmă cu câțiva ani, Simona Sensual ținea primele pagini ale tabloidelor cu ținutele sexy și formele voluptoase. Acum, la 41 de ani, aceasta duce o viață liniștită departe de ochii lumii și are propria afacere, din care face bani frumoși.

Cum arată Simona Sensual acum

Chiar dacă a dispărut din lumina reflectoarelor, Simona este foarte activă pe rețelele de socializare. Aceasta își ține prietenii virtuali la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Anii au trecut, iar Simona Sensual a renunțat la culoarea părului care a consacrat-o, însă nu a renunțat la ținutele provocatoare, iar dovada o fac fotografiile pe care le postează pe pagina de Facebook.

Cât despre viața amoroasă a fostei asistente Tv, nu se cunosc prea multe detalii, însă se știe faptul că aceasta și-a deschis o afacere profitabilă. Fosta asistentă TV face bani frumoși din pasiunea pe care o are: pictatul.

De asemenea, bruneta administrează un centru de panificație în București care îi oferă un venit în plus, potrivit spynews.ro. Conform sursei citate, Simona Sensual și-a deschis și o cafenea într-o zonă bună din Capitală.

În urmă cu ceva timp, fosta asistentă TV dezvăluia că banii pe care îi obține din afacerile sale se duc la copiii din centrele de plasament.

„Nu o numesc chiar afacere, este un proiect de suflet în care am investit timp, energie, și multe sentimente. Este non-profit.”, a mărturisit bruneta, potrivit viva.ro.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni