• Emisiuni
  • La Măruță
  • Simona Suhoi, fostă Sensual s-a reinventat după ce s-a retras de pe micile ecrane: "Credința este în sufletul meu oricum"

Simona Suhoi, fostă Sensual s-a reinventat după ce s-a retras de pe micile ecrane: "Credința este în sufletul meu oricum"

Simona Sensual era invitată frecvent în platourile emisiunilor TV în urmă cu un deceniu, însă timpul a trecut, iar ea a realizat că nu dorește să continue spectacolul oferit pe micul ecran, ca prezentatoare TV sau aspirantă în industria muzicală.

Așadar, a luat o hotărâre radicală și și-a schimbat viața complet, după cum a povestit telefonic, într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță. 

Simona Sensual a ieșit din lumina reflectoarelor în urmă cu ani buni, după ce a realizat că meseria cântăreață nu o mai împlinea. A renunțat la numele de Sensual și s-a schimbat complet. În prezent este interesată mai mult de latura spirituală și își petrece o bună parte din timp pictând icoane și diferite tablouri bisericești. 

"Pictura este o metodă de relaxare. De unde mi-a venit ideea? Voiam să renovez, să îmi găsesc și eu un colț al meu, de liniște, să mă uit și să mă încarc energetic. Și am găsit această pasiune. Credința oricum este în sufletul meu. Dacă am în preajma mea tablouri, icoane, asta mă face să am energie bună. Vor exista și picturi avangardiste, nu doar icoane", a povestit Simona.

Nu doar pictura îi ocupă o bună parte din timp,ci și patiseria pe care o deține. "Nu este o patiserie, haide să îi spunem un laborator. Utilajele pe care le am încap lejer într-o fabrică", a declarat Simona. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni