• PRO TV
  • Cum arăta Daniela Crudu la 21 de ani, înainte de operațiile estetice. Fosta asistentă de televiziune a postat chiar ea imaginea de la începutul celebrității

Cum arăta Daniela Crudu la 21 de ani, înainte de operațiile estetice. Fosta asistentă de televiziune a postat chiar ea imaginea de la începutul celebrității

Cum arăta Daniela Crudu la 21 de ani, înainte de operațiile estetice. Fosta asistentă de televiziune a postat chiar ea imaginea de la începutul celebrității

Daniela Crudu nu se ferește și a postat o fotografie făcută în urmă cu 13 ani, înainte de a începe să își facă operațiile estetice care au consacrat-o.

Gallery

Daniela Crudu s-a făcut remarcată prin aparițiile sale îndrăznețe, care au încins imaginația bărbaților de fiecare data. Cu toate acestea, nu s-a rușinat în a le arăta fanilor ei o fotografie cu ea, făcută pe vremea în care avea doar 21 de ani.

Cum arăta Daniela Crudu la 21 de ani

În ultimii ani, Daniela Crudu a trecut printr-o serie de transformări fizicie destul de mari, datorită operațiile estetice pe care și le-a tot făcut. Acum, toată lumea știe cum arată și cine este Daniela Crudu, dar puțini și-o amintesc pe Daniela Crudu de acum mai bine de un deceniu.

Daniela Crudu a urmat trendul și a postat o fotografie cu ea, de pe vremea în care avea doar 21 de ani. Schimbările sunt evidente și, chiar dacă nu mai arată ca atunci, nu s-a sfiit din a posta imaginea, pe contul său de Instagram. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Pe vremea în care avea 21 de ani, Daniela Crudu era pe val în televiziune, iar cariera ei era în plină ascensiune. Aceasta a știut cum să își joace cărțile și a ajuns, de fiecare dată, acolo unde și-a dorit.

Daniela Crudu este însărcinată a doua oară

Anul trecut, la începutul lunii mai, Daniela Crudu năștea pentru prima oară. Aceasta a adus pe lume o fetiță și, după doar câteva luni, a rămas însărcinată din nou, de data aceasta, cu un băiețel.

Fosta asistentă de televiziune mai are câteva zile și intră în ultimul trimestru de sarcină și este extrem de fericită, deoarece a reușit să își întemeieze o familie.

Daniela Crudu și iubitul ei au decis ca, pe fiica lor, să o cheme Daiana Maria, în timp ce numele purtat de băiețel va fi Dominic. Pregătirile pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil sunt în toi și abia așteaptă momentul în care îl va cunoaște.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni