• PRO TV
  • (P) Top 6 elemente pe care să le știi înainte de a investi într-un gard de tablă decupată

(P) Top 6 elemente pe care să le știi înainte de a investi într-un gard de tablă decupată

(P) Top 6 elemente pe care să le știi înainte de a investi într-un gard de tablă decupată

Te afli în plin proces de amenajare a curții și cauți cea mai bună soluție când vine vorba despre gardul tău?

Orientându-te către un gard tabla decupata, iei o decizie excelentă, fiind vorba despre un produs modern și eficient, care îți aduce un plus de siguranță, dar și de stil. Tabla decupată se numără printre opțiunile momentului, atât datorită design-ului, cât și datorită proprietăților sale specifice, pe care le poți descoperi din rândurile de mai jos.

Gard tabla decupata – ce variante ai la dispoziție?

Tabla decupată reprezintă o alegere inspirată pentru tine când vine vorba despre gardul de care te vei bucura pe termen lung. În acest sens, însă, ai la dispoziție mai multe variante:

  • poți alege să te bucuri de un gard integral din tablă decupată;
  • poți alege un gard care să fie format dintr-un soclu din beton înalt și tablă decupată;
  • poți combina tabla decurată cu piatra decorativă.

Montajul poate face diferența când vine vorba despre rezultatul pe care îl obții, așa că este recomandat să iei o decizie înainte de a comanda porțile.

Comandă gardul personalizat de care ai nevoie

Colaborând cu un producător de tablă, poți obține gardul pe care ți-l dorești foarte ușor. Măsoară cu atenție înălțimea și lățimea, pentru ca mai apoi să știi cum să îți plasezi comanda. Totodată, poți alege dintre mai multe grosimi, în funcție rezultatul pe care ți-l dorești, iar producătorul te poate ajuta în acest sens. De exemplu, cu cât este mai gros, gardul devine mai rezistent și îți asigură un nivel mai ridicat de siguranță.

Design

Din punct de vedere a design-ului, tabla decupată este una extrem de interesantă. De exemplu, poți alege un model cu imprimeuri florale, geometrice sau un model cu imprimeuri abracte. Pentru a fi sigur că iei decizia corectă, este recomandat să iei în calcul și celelalte elemente pe care le ai în curte, începând de la ușa de acces în casă, ferestre sau alte obiecte de grădină. Astfel, vei obțne o imagine de ansamblu plăcută.

Cum obține producătorul forme interesante la nivelul tablei?

Modul de tăiere al tablei este un factor esențial în ceea ce privește rezultatele obținute. De exemplu, un producător atent la detalii utilizează metoda debitării cu laser, datorită căreia marginile tuturor pieselor sunt curate, fără bravuri și fără a fi nevoie de manoperă pentru finisare. Tehnologia computerizată este una extrem de eficientă, contribuind la o producție însemnată din punct de vedere cantitativ într-un timp scurt.

Gama cromatică

Dacă te întrebi care sunt nuanțele spre care te poți orienta, trebuie să știi că ai de ales dintre numeroase culori frumoase. De exemplu, ai la dispoziție următoarele: maro, negru, alb, dar și verde închis. Totodată, poți alege dacă gardul tău să fie mat sau lucios, în baza preferințelor personale.

Montaj facil

Montarea gardului din tablă decupată se face mult mai ușor decât în cazul altor garduri, întrucât foile sunt realizate dintr-o singură bucată. Astfel, într-o singură zi, întreg gardul tău poate fi pus pe poziții, urmând ca apoi să te poți bucura de siguranța și confortul pe care le meriți.

SanProd.ro îți este alături dacă ai nevoie de soluții practice și moderne când vine vorba despre gardul de acasă. De aici poți comanda burlane, foi de tablă interesante obținute prin debitare laser, dar și alte produse excelente, așa cum sunt scările industriale ori profiluri metalice destinate realizării unor structuri rezistente pe termen lung.

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82

Email: [email protected]

 Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni