• PRO TV
  • Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ileana Sterp. Ce i-au descoperit medicii recent:„Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ileana Sterp. Ce i-au descoperit medicii recent:„Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ileana Sterp. Ce i-au descoperit medicii recent:„Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar”

De ceva timp Ileana Sterp se confruntă cu probleme de sănătate, deși a mers la mai mulți medici, ei bine, niciunul dintre ei nu a reușit să îi dea un diagnostic clar.

Gallery

Ileana Sterp a fost la Madrid pentru a-și trata problema de la ochi

Sora lui Iancu Sterp se confruntă cu o problemă la ochi, asta după ce i-a apărut o umflătură. Deși a mers la mai mulți dermatologi, aceștia i-au spus că ar putea să se confrunte cu o dermatită și să o trateze cu o cremă.

Cum iritația nu i-a trecut nicicum, Ileana Sterp i-a cerut părerea și unui medic din Madrid, acolo unde a fost în vacanță.

Medicul i-a recomandat să facă o intervenție cu laser, căci problema nu se va trata de la sine.

„Am fost la un doctor foarte bun în Madrid și cumva mi-a deschis ochii. Eu fusesem înainte la mai mulți medici dermatologi și nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare. Mă întrebam de ce nu mai trece odată. Medicul de acolo mi-a spus că nu o să treacă cu nicio cremă și am nevoie de o intervenție cu laser.

Sincer, niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar, toți au zis că e posibil să fie o eczemă, o dermatită, etc. Eu cumva am tratat la suprafață problema respectivă, dar s-au mărit vasele vasculare și am rămas cu o roșeață pe pleoapă. Acea roșeață doar cu laserul mai iese. Eu cred că am luat-o de la o piscină acum 2 ani și ceva când am fost într-un concediu. Deci, e posibil să fie și o ciupercă ceva.”, a declarat Ileana Sterp, potrivit wowbiz.ro.

Sora lui Iancu și a lui Culiță Sterp este o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere. Ileana are o familie superbă, este mama a doi copii și are un soț care o iubește enorm.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni