• PRO TV
  • Iubita lui Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars a fost internată în spital împreună cu bebelușul lor. „Am trecut printr-o experiență tare nasoală”

Iubita lui Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars a fost internată în spital împreună cu bebelușul lor. „Am trecut printr-o experiență tare nasoală”

Iubita lui Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars a fost internată în spital împreună cu bebelușul lor. „Am trecut printr-o experiență tare nasoală”

Marilena Cuciurean, partenera de viață a lui Andrei Ciobanu, a trecut prin momente foarte grele în ultimele 5 zile. Ea a fost internată în spital, împreună cu fiul lor Tudor, în vârstă de șase luni.

În timp ce Andrei Ciobanu luptă la Survivor All Stars pentru a aduce puncte în echipa Războinicilor, iubita lui încearcă să facă față tuturor provocărilor care apar în viața ei de mămică. Recent, Marilena a povestit pe pagina de socializare că fiul ei și al lui Andrei Ciobanu s-a îmbolnăvit și a avut nevoie de tratament cu antibiotic. A fost nevoie de supravegherea medicului, de aceea le-a fost recomandată internarea. 

„Am ieșit din spital, în sfârșit. Am trecut printr-o experiență tare nasoală. Știu că foarte multe dintre voi probabil că ați trecut prin asta, însă când treci pentru prima data te marchează. Sunt extrem, super obosită. Azi noapte nu am dormit absolut deloc. Minunăția asta nu a dormit (arată spre copil). Am ajuns acasă acum. Sinceră să fiu, abia aștept să fac baie în cadă, în prima faza, să-mi revin, să mă odihnesc. Vă pup, prieteni. Vă doresc tot binele din lume și vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre faine”, le-a spus ea urmăritorilor de pe Instagram. 

Gallery

Marilena spune că a fost foarte stresată, încât a dat jos câteva kilograme. 

Sursă foto: Instagram/ Cuciurean Marilena

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni