• PRO TV
  • Alina Eremia, prima reacție după ce s-a spus că a fost chemată la audieri în cazul crimei de la Padina: „Din păcate...”

Alina Eremia, prima reacție după ce s-a spus că a fost chemată la audieri în cazul crimei de la Padina: „Din păcate...”

Alina Eremia, prima reacție după ce s-a spus că a fost chemată la audieri în cazul crimei de la Padina: „Din păcate...”

Alina Eremia a fost invitată să cânte la o petrecere dintr-un hotel din zona montană Padina, petrecere care a devenit locul unei crime teribile, un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, în urma unui conflict spontan.

Gallery

Cum a aflat Alina Eremia despre crima din hotelul din Padina

O simplă petrecere  la un hotel din zona montană Padina avea să devină locul unei crime teribile, după un conflict spontan.

La respectiva petrecere ar fi fost să cânte mai mulți artiști, precum Alina Eremia, Alex Velea și Antonia.

La scurt timp după cele întâmplate, Alina Eremia a oferit prima reacție, aceasta a transmis că nu a fost prezentă la evenimentul în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața, ci la altul, organizat în aceeași locație.

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri e falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoane implicate”, a scris Alina Eremia pe contul său de Instagram.

Alex Velea a reacționat după ce s-a filmat alături de suspecții care ar fi comis crima

La rândul său, Alex Velea a reacționat în cazul crimei din Padina, după ce s-a filmat alături de cei trei suspecți. Acesta a fost audiat ca martor.

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu, alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, este mesajul transmis de Alex Velea.

Incidentul s-a produs la hotelul de patru stele Belmont din zona Padina, județul Dâmbovița, după un conflict iscat la o petrecere. Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, suspecți de crimă au fost reținuți pentru 24 de ore, a anunțat, duminică seară, IPJ Dâmbovița.

Principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu Marin, zis Solomon, în vârstă de 31 de ani.

Sursă foto: Instagram/ Stirile ProTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni