• PRO TV
  • Soțul Vlăduței Lupău a împlinit 30 de ani! Imaginile postate de artistă alături de Adi Rus și fiul lor, Iair, au topit inimile internauților

Soțul Vlăduței Lupău a împlinit 30 de ani! Imaginile postate de artistă alături de Adi Rus și fiul lor, Iair, au topit inimile internauților

Soțul Vlăduței Lupău a împlinit 30 de ani! Imaginile postate de artistă alături de Adi Rus și fiul lor, Iair, au topit inimile internauților

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani, iar de un și jumătate sunt și părinții unui băiețel adorabil, pe nume Iair.

Gallery

​Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în 2013, însă au format un cuplu abia patru ani mai târziu. Artista este extrem de mândră de familia ei și împărtășește deseori momente speciale din viața ei cu fanii care o urmăresc pe pe rețelele de socializare.

12 februarie este o zi de mare sărbătoare în familia Vlăduței Lupău și asta pentru că este aniversarea sufletului ei pereche. Adi Rus a împlinit 31 de ani, iar Vlăduța a postat pe contul de Instagram mai multe imagini alături de soț și fiul lor Iair.

Te iubim, te iubesc! La mulți ani iubirea noastră @adiiirus!!!”, a scris artista în dreptul imaginilor care au adunat mii de like-uri și numeroase comentarii. Din galeria foto nu a lipsit fotografia cu tortul, iar Vlăduța a postat și o imagine de arhivă, din 2016, alături de Adi Rus.

Internauții au fost topiți însă de imaginile în care apare micuțul Iair, care pare copia fidelă a tatălui său.  (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus).

„Da, cea mai norocoasă sunt că-l am! Ne-am cunoscut la o cântare, prin 2013, și de atunci a fost o scânteie la prima vedere care s-a concretizat, să zic așa, doar prin 2017… A fost și este o poveste frumoasă! Le-o doresc tuturor fetelor! Să aibă răbdare până vine cel care le merită cu adevărat!”, spunea Vlăduța într-un interviu pentru VIVA!.

Vlăduța și Adi Rus s-au căsătorit în anul 2019. Dacă artista face bani frumoși din muzică, Adi suplimentează veniturile familiei cu afacerea pe care o deține.

După ce s-a retras din fotbal, Adi Rus s-a lansat în afaceri, devenind antreprenor. Acesta și-a deschis o firmă de pază în Cluj-Napoca, care are mare succes. Fostul fotbalist a avut parte de susținere în afaceri din partea familiei sale.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni