• PRO TV
  • Câți bani face, de fapt, Vlăduța Lupău din muzică. S-a aflat cel mai mare secret al cântăreței

Câți bani face, de fapt, Vlăduța Lupău din muzică. S-a aflat cel mai mare secret al cântăreței

Câți bani face, de fapt, Vlăduța Lupău din muzică. S-a aflat cel mai mare secret al cântăreței

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi din țară. S-a aflat câți bani face artista din muzică.

Gallery

Vlăduța Lupău se bucură de un real succes pe plan profesional, dacă ne uităm la cât de solicitată este și câte vizualizări au clipurile pieselor sale pe YouTube.

Câți bani face Vlăduța Lupău din cântat

Artista are la bază studii de medicină veterinară, însă deține mai multe firme, care îi aduc venituri considerabile.

În 2022, Vlăduța Lupău a bifat un profit de 720.785 de lei cu firma GLUGLU Music SRL, înregistrată chiar în anul pandemiei, în luna decembrie 2020, mai precis.

Aceasta mai are o afacere din care a scos sume frumușele, YOUVL SRL. Firma se ocupă tot de spectacolele sale și i-a adus un profit net 101.648 lei. VLRAPSOMUSIC SRL este a treia firmă pe care o manageriază Vlăduța Lupău, în care se învârt aproape 300.000 de lei (cifră de afaceri), conform datelor raportate de artistă, potrivit fanatik.ro.

Vlăduța Lupău, venituri de peste 170.000 de euro

Tot în pandemie, artista și-a deschis și firma VLMUSIC SRL. I-a adus un profit de puțin peste 30.000 de lei în ultimul an raportat la ANAF, în scădere cu 54% față de ultima actualizare a veniturilor.

În total, din muzică, vedeta a obținut aproape 900.000 de lei într-un singur an. Mai exact, 852.433 de lei, mai notează sursa citată.

Vlăduța Lupău nu este, încă, milionară în euro. În 2022, a avut un profit total de 171.400 de euro, aproximativ. Pe lună, artista ar fi încasat undeva la 14.000 de euro din muzică.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni