• PRO TV
  • Divorțul de Vincenzo Castellano a marcat-o profund pe Antonia. Prin ce a trecut artista, după ce a născut cei doi copii ai lui Alex Velea

Divorțul de Vincenzo Castellano a marcat-o profund pe Antonia. Prin ce a trecut artista, după ce a născut cei doi copii ai lui Alex Velea

Divorțul de Vincenzo Castellano a marcat-o profund pe Antonia. Prin ce a trecut artista, după ce a născut cei doi copii ai lui Alex Velea

Antonia și-a întemeiat o familie alături de Alex Velea și se declară o femeie fericită și împlinită. Cu toate acestea, nu multă lume știe problemele care au marcat-o, probleme pentru care a fost îndelung criticată, nefiind înțeleasă.

Gallery

Antonia și Alex Velea au doi copii, în vârstă de nouă și de șapte ani, însă artiștii încă nu i-au botezat. Aceasta a decis să nu discute prea mult despre latura personală a vieții ei, iar faptul că nu a făcut public motivul acestei decizii a atras o mulțime de critici.

Antonia nu și-a botezat copiii din cauza divorțului

Invitată în cadrul unui podcast, Antonia a izbucnit în lacrimi și a recunoscut cât de greu i-a fost din cauza fostului soț. Logodnica lui Alex Velea a mărturisit că divorțul de tatăl fiicei sale a durat ceva timp și a vrut ca ea și copiii săi să poarte numele lui Alex Velea.

În urmă cu mai bine de doi ani, după opt ani de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cei doi au anunțat că nunta va avea loc după încheierea pandemiei și, de curând, au spus că nu mai durează mult până vor deveni soț și soție.

Cu toate acestea, ceea ce le-a pus cele mai multe piedici a fost divorțul Antoniei. Deoarece aceasta purta numele de familiei al fostului soț, și copiii au luat numele Castellano și nu i-a botezat, pentru că își dorește că îi cheme Velea.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat, că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva? Tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta, să iau numele lui și copiii la fel”, a declarat Antonia, în urmă cu ceva timp.

Antonia a divorțat în anul 2020

La finalul anului 2020, după șapte ani de procese, Antonia a reușit să divorțeze. Ea și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, au împreună o fiică, Maya, în vârstă de 13 ani, care locuiește alături de tatăl său, în Italia.

Chiar dacă cele două nu locuiesc împreună, se văd de fiecare dată când au ocazia și păstrează legătura în permanență. Prin urmare, Antonia a numit-o pe fiica ei „cea mai bună prietenă” și, de multe ori, s-a lăudat cu ea pe rețelele de socializare.  

„Chiar am o adolescentă??!! Doamne, cum zboară timpul. La mulți ani primului meu născut, sufletul meu. La mulți ani celei mai dulci fiice și cea mai bună soră. Ești iubită și binecuvântată”, a postat Antonia, în luna august, în ziua în care fiica ei a împlinit 13 ani.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni