• PRO TV
  • Presupușii criminali din Padina au ajuns în fața magistraților! Cum s-au apărat cei trei bărbați care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel

Presupușii criminali din Padina au ajuns în fața magistraților! Cum s-au apărat cei trei bărbați care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel

Presupușii criminali din Padina au ajuns în fața magistraților! Cum s-au apărat cei trei bărbați care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel

Presupușii criminali de la Padina au ajuns în fața magistraților, la două zile de la tragedia comisă. Iată cum s-au apărat!

Gallery

​Crima din Padina, unde un bărbat a fost ucis cu o macetă, a îngrozit o țară întreagă! Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, și-a pierdut viața sub ochii soției sale, după ce un grup format din trei indivizi l-ar fi înjunghiat, din cauza unui conflict apărut spontan. Presupușii criminali, cunoscuți de publicul larg ca făcând parte din Clanul Fabian din Capitală, au fugit de la locul faptei, însă au fost prinși de oamenii legii câteva zeci de minute mai târziu. 

Acum, George Armando, Laurențiu și Louis-Justin au fost reținuți de polițiști pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru omor. Mai mult decât atât, aceștia au ajuns în fața magistraților, acolo unde au declarat că uciderea lui Sorin Anghel a fost legitimă apărare.

”Ce armă? A fost legitimă apărare!”, a spus unul dintre fiii Sidoniei, în fața magistraților, potrivit CANCAN.

În acest moment, procurorii cer arestarea preventivă a celor trei suspecți. Avocatul acestora a declarat pentru publicația citată că circumstanțele reale sunt diferite față de cele care au apărut în presă până acum:

„Atât pot să vă spun, lucrurile și circumstanțele sunt altele decât cele vehiculate în presă. Mai multe detalii nu pot să dau. Noi acum pregătim apărarea, analizăm toate informațiile, dar cert pot să spun că lucrurile nu stau așa cum au fost prezentate”, a declarat avocatul celor trei.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni