• PRO TV
  • Ce a făcut soția lui Sorin Anghel, în momentul în care și-a văzut partenerul de viață într-o baltă de sânge

Ce a făcut soția lui Sorin Anghel, în momentul în care și-a văzut partenerul de viață într-o baltă de sânge

Ce a făcut soția lui Sorin Anghel, în momentul în care și-a văzut partenerul de viață într-o baltă de sânge

Crima din Padina a șocat o țară întreagă! Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost ucis cu sânge rece, de un grup format din trei bărbați, chiar sub privirile soției sale.

Gallery

​​​În cursul nopții de 10 spre 11 februarie 2024, la o petrecere desfășurată la Hotelul Belmont din zona Padina, a avut loc o crimă sângeroasă. Anghel Sorin, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost înjunghiat cu o macetă de către un grup de trei indivizi, cu vârste între 19 și 32 de ani, cunoscuți de publicul larg ca făcând parte din Clanul Fabian.

Totul s-ar fi desfășurat după ce soția lui Sorin s-a urcat pe un scaun și a început să danseze, notează Știrile PRO TV. În acel moment, cei trei bărbați au început să discute despre aceasta, fapt care l-a înfuriat pe partenerul de viață a acesteia, care le-ar fi cerut socoteală celor trei. În acel moment, aceștia au scos o macetă și l-au înjunghiat pe bărbat în spate, de mai multe ori. 

Ce a făcut soția lui Sorin Anghel când și-a văzut partenerul de viață într-o baltă de sânge

Potrivit surselor CANCAN, masacrul s-a desfășurat atât sub privirile petrecăreților, cât și ale soției lui Anghel Sorin. În momentul în care bărbatul s-a prăbușit la pământ, aceasta s-a apropiat de trupul neînsuflețit și a căzut în genunchi lângă el. 

Ulterior, femeia a fost transportată la spital, fiind în stare de șoc. 

Sursă foto: Știrile PRO TV, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni