• PRO TV
  • „Vrăjitoarea Sidonia”, primele declarații după ce fiii săi au fost reținuți de poliție după crima de la Padina

„Vrăjitoarea Sidonia”, primele declarații după ce fiii săi au fost reținuți de poliție după crima de la Padina

„Vrăjitoarea Sidonia”, primele declarații după ce fiii săi au fost reținuți de poliție după crima de la Padina

Trei bărbați și-au petrecut noaptea în spatele gratiilor, după crima care a avut loc la un hotel din Dâmbovița, la o petrecere la care au participat și câteva vedete, printre care și Alex Velea. Mama suspecților a oferit primele declarații.

În noaptea de 10 februarie spre 11, Alex Velea și Antonia au cântat la un hotel din Padina, județul Dâmbovița, cu doar câteva minute înainte ca un bărbat să fie ucis cu bestialitate. 

Sorin Anghel, de 41 de ani, cunoscut om de afaceri din Târgoviște, patronul unei firme de pază, a murit sub ochii soției, după ce a fost lovit de mai multe or cu maceta, scrie o publicație locală din Dâmbovita -  gazetadambovitei.ro. Doi copii minori au rămas fără tată. 

Gallery

​Suspecții în cazul acestui omor sunt băieții renumitei vrăjitoare Sidonia. Cei trei sunt membri ai clanului Fabian, potrivit sursei menționate mai sus. 

Contactată de jurnaliști, femeia a oferit primele declarații: „Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați. Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut. Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii nu am mai vorbit, nu am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, a declarat Sidonia, mama suspecților, la un post de televiziune, scrie dcnews.ro

După atac, cei trei suspecți au fugit cu o mașină, dar au fost prinși de polițiști la o cabană aflată la câțiva kilometri. În timp ce fiii ei erau audiați, Sidonia afirma pentru presa centrală că ei au fost de fapt cei atacați de târgoviștean.

În aprilie anul trecut, mascaţii au intervenit în forţă la clanul Fabian, şi mai mulţi lideri au fost ridicaţi de oamenii legii şi duşi la audieri. Vizată de anchetă ar fi fos şi vrăjitoarea Sidonia, soţia lui Marian Fabian, şeful clanului. Ei au fost cercetați într-un dosar privind „săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi tâlhărie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, scrie adevărul.ro

Sursă foto: captură video stirileprotv.ro

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni