• PRO TV
  • Antonia, fotografie emoționantă cu Alex Velea și fiul lor! Cum i-a surprins vedeta

Antonia, fotografie emoționantă cu Alex Velea și fiul lor! Cum i-a surprins vedeta

Antonia, fotografie emoționantă cu Alex Velea și fiul lor! Cum i-a surprins vedeta

Antonia a postat pe InstaStory o fotografie în care partenerul ei de viață, Alex Velea, apărea cu fiul lor în brațe. Imaginea a fost văzută de zeci de mii de oameni, în doar câteva minute.

Gallery

​Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi atrag mereu atenția publicului larg atât grație frumuseții lor, cât și a familiei superbe pe care au construit-o. Artiștii au împreună doi băieți: Akim și Dominic, dar se ocupă și de educația Mayei, fiica Antoniei din prima căsnicie.

Recent, Alex Velea și Antonia au fost implicați într-un subiect devastator. Cei doi au fost prezenți la o petrecere de Ziua Îndrăgostiților, care s-a încheiat cu o crimă. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost ucis prin înjunghiere, de un grup format de trei bărbați, cunoscuți ca făcând parte din Clanul Fabian din Capitală. Înainte ca tragedia să se comită, artistul se filma și se fotografia alături de presupușii criminali de la Padina.

Astăzi, la două zile de la tragicul eveniment, Antonia a postat pe InstaStory o fotografie emoționantă în care Alex Velea își ținea în brațe unul dintre băieți. Imaginea a fost văzută de foarte mulți oameni, care s-au bucurat că artiștii au ajuns cu bine acasă, în ciuda tragediei de la Padina. 

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni