• PRO TV
  • Tânăra cu cel mai lung păr din Japonia s-a tuns la chelie. Motivul neprevăzut pentru care a luat această decizie

Tânăra cu cel mai lung păr din Japonia s-a tuns la chelie. Motivul neprevăzut pentru care a luat această decizie

Tânăra cu cel mai lung păr din Japonia s-a tuns la chelie. Motivul neprevăzut pentru care a luat această decizie

Rin Kambe a devenit cunoscută în Japonia, fiind numită „fata cu cel mai lung păr din țară” sau „Rapunzel”. Tânăra era invitată la emisiuni TV și toți îi admirau podoaba capilară de 230 cm.

În vara anului trecut, Rin Kambe a observat că îi cade prea mult păr din zona apropiată de frunte. Îngrijorată de această situație, ea s-a adresat medicului. Diagnosticul a fost unul șocant - alopecie. În acel moment, i se părea că nimic nu va mai fi la fel în viața ei, mai ales după ce își făcea planuri pentru cariera de model.

​„Nu am renunțat la părul lung pentru că așa am vrut, de aceea m-aș bucura dacă ați înțelege. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați admirat părul lung. Am vărsat multe lacrimi, dar acum știu ce am de făcut și sunt hotărâtă să lupt. A venit timpul să renasc. Acum mi-am descoperit și o nouă pasiune (nr.dansul)”, a scris japoneza pe pagina sa de socializare.

Alopecia sau căderea părului este o afecțiune care poate afecta pe oricine, indiferent de varstă, sex sau rasă. Se caracterizează prin pierderea anormală a părului de pe scalp sau de pe alte zone ale corpului. Pierderea părului poate varia de la subțierea discretă a firului de păr până la chelirea completă.

​După câteva luni de la aflarea diagnosticului, Rin Kambe a decis să se tundă la chelie. Ea urmează acum un tratament spcial, care se pare că dă rezultate, judecând după pozele postate de Rin. Fosta Rapunzel a Japoniei și-a descoperit pasiunea pentru pole dance, iar acum dansează într-un club din Tokyo. (Vezi galeria foto de mai jos)

Gallery

​Sursă foto: Instagram/ rin_rapunzel

Vezi și: Căderea părului, semnal de alarmă!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni