• PRO TV
  • Monica Bîrlădeanu a sărbătorit Valentine's Day la o cină în oraș. Actrița a purtat o ținută spectaculoasă

Monica Bîrlădeanu a sărbătorit Valentine's Day la o cină în oraș. Actrița a purtat o ținută spectaculoasă

Monica Bîrlădeanu a sărbătorit Valentine's Day la o cină în oraș. Actrița a purtat o ținută spectaculoasă

Monica Bîrlădeanu se numără printre cele mai elegante femei din showbizul românesc. Actrița din serialul „Groapa” își alege cu mare atenție ținutele pe care le poartă în public. De Valentine's Day, ea a fost irezistibilă într-o rochie de culoare fuchsia.

Actrița și-a asortat ținuta cu bijuterii din aur galben și diamante. Monica Bîrlădeanu nu este adepta coafurilor sofisticate. Și de această dată a preferat să-și lase părul lung pe spate. 

Vedeta trece printr-o perioadă foarte frumoasă. Ea a ținut să-și împărtășească trăirile cu prietenii și urmăritorii de pe Instagram. „Am trecut prin diverse faze în legătură cu Valentine's day: am ignorat total această zi când nu eram într-un cuplu, am sărbatorit-o în haine de casă uneori cu un film bun, alteori uitam complet de ea dacă eram plecată prin vreun retreat unde pierdeai noțiunea timpului. Azi sunt în faza în care onorez orice oportunitate să sărbătoresc iubirea, așa că îmi pun un top spectaculos și bijuteriile favorite doar ca să ciocnesc un pahar de vin roșu la o cină în oraș”, a menționat ea. 

Gallery

Monica Bîrlădeanu nu o dată a vorbit în interviuri pe tema dragostei.

„Până nu te uiți la tine și până tu nu te uiți la lucrurile pe care le faci, la propriile tale egoisme, la propriile acțiuni care acoperă niște nevoi, n-ai cum să-l înțelegi pe celălalt. Dacă n-ai cum să-l înțelegi, n-ai cum să-l iubești. Cel mai mare impediment într-un cuplu este egoismul. Separându-de de celălalt, conexiunea are de suferit și înainte să-ți dai seama, dintr-o dată ești în casă cu un străin”, a menționat ea într-un interviu pentru Florentina Fântânaru.

Sursă foto: Instagram/ monica_birladeanu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni