• PRO TV
  • După ce a fost acuzată că s-a măritat din interes, Salma Hayek le dă peste nas cârcotașilor: „După 18 ani împreună și 15 ani de căsnicie...”

După ce a fost acuzată că s-a măritat din interes, Salma Hayek le dă peste nas cârcotașilor: „După 18 ani împreună și 15 ani de căsnicie...”

După ce a fost acuzată că s-a măritat din interes, Salma Hayek le dă peste nas cârcotașilor: „După 18 ani împreună și 15 ani de căsnicie...”

Ziua de 14 februarie are o însemnătate aparte pentru Salma Hayek. Actrița s-a căsătorit cu Francois-Henri Pinault în urmă cu 15 ani, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Încă de atunci, vedeta a fost suspectată că s-a măritat cu miliardarul francez din interes și a primit numeroase mesaje răutăcioase de la internauți.

Gallery

​Anii au trecut, iar Salma și Francois au demonstrat că dragostea lor este una sinceră. Cei doi sunt de nedespărțit, își fac declarații de dragoste ori de câte ori au ocazia și sunt părinții unei fete, pe nume Valentina.

Salma Hayek a marcat aniversarea a 15 ani de căsnicie cu o postare emoționantă dedicată soțului ei.

„După 18 ani împreună și 15 de căsnicie, încă faci ca iubirea ta să fie ușoară, distractivă, profundă și proaspătă ca o briză ușoară. La mulți ani, iubire”, a scris Salma în dreptul unei fotografii alb-negru, în care Francois o îmbrățișează.

Imaginea a adunat sute de mii de aprecieri și numeroase comentarii, însă nici de această dată nu au lipsit comentariile răutăcioase.

„Cel mai mult iubești miliardele lui”, „Îți dai seama cât de bogată vei deveni când el nu o să mai fie”, „Un cuplu de miliarde...de dolari!”, „Ai tras lozul câștigător!”, i-au scris unii dintre internauți.

Salma Hayek este căsătorită din 2009 cu magnatul din industria frumuseții Francois-Henri Pinault. Francezul deține Kering, o multinațională specializată în producția de bunuri de lux, și are o avere de circa 7 miliarde de dolari. Nici Salma nu stă rău la capitolul finanțe. Actrița mexicană are o avere de peste 200 de milioane de dolari și continuă să apară în producții de succes de la Hollywood.

Într-un podcast al actorului Dax Shepard, Salma Hayek a spus că se simte ofensată de oamenii care cred că s-a măritat din interes.

El m-a făcut să devin un om mai bun și să cresc într-un mod atât de sănătos. Știi că atunci când m-am măritat cu el toată lumea a spus: E o căsnicie aranjată, s-a măritat cu el pentru bani. Iar eu le zic: Cum zici tu! Crezi ce vrei: de 15 ani suntem împreună și ne iubim încă mult”, a spus actrița în cadrul podcastului în urmă cu trei ani.

Actrița a recunoscut că și ea avea păreri greșite despre oamenii bogați, care au făcut-o să-l privescă pe Pinault cu alți ochi atunci când s-au cunoscut. „Am avut și eu asta. El era ultimul lucru pe care mi-l doream – nu era deloc genul meu. Am venit cu aceste preconcepții, iar el mi le-a topit pe toate”, a conchis actrița.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni