• PRO TV
  • Fiul lui Dan Ciotoi dă cărțile pe față! Ce a spus după ce tatăl său a fost operat de cancer: „Vreau să vă anunț”

Fiul lui Dan Ciotoi dă cărțile pe față! Ce a spus după ce tatăl său a fost operat de cancer: „Vreau să vă anunț”

Fiul lui Dan Ciotoi dă cărțile pe față! Ce a spus după ce tatăl său a fost operat de cancer: „Vreau să vă anunț”

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, a fost operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon. Fiul său, Liviu, a fost cel care a dat vestea la vremea respectivă.

Cunoscutul cântăreț, în vârstă de 68 de ani, a fost la un pas de a-și pierde viața anul trecut, după ce un medic i-a garantat că este cât se poate de sănătos, deși el se simțea foarte rău de luni întregi. Ulterior, artistul a apelat la un alt specialist și a aflat cu stupoare că suferă de cancer de colon și că trebuie să fie operat de urgență.

Starea sa de sănătate se înrăutățise considerabil, iar la începutul lunii trecute a fost supus unei intervenții chirurgicale în urma căreia i s-au tăiat 12 centimetri de intestin. Vestea tragică a fost dată chiar de fiul său, Liviu Ciotoi, prin intermediul unei postări pe TikTok.

„Vreau să vă anunț și pe voi, că poate ajunge la urechile celor cu care avem colaborări și urma să cântăm la evenimente. Tatăl meu a fost operat de urgență! Este la Terapie Intensivă... nu știu să vă spun mai multe detalii, așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine!”, transmitea fiul artistului.

Invitat de curând în emisiunea lui Cătălin Măruță, Dan Ciotoi a mărturisit că acum se simte mult mai bine și că ține un regim alimentar strict, bazat pe fructe, legume, pui și pește.

„Nu am făcut ședințe de chimioterapie pentru că am avut faza a doua de cancer, adică cancerul nu se extinde și a rămas în bucata de colon extirpată. Dacă mai întârziam două, trei ore la operație, deja am avut o fisură la un intestin, dacă mai dura două-trei ore și mai aveam alte fisuri și întârziam, făceam septicemie abdominală. acum nu am restricții așa mari,am un regim bazat pe fructe, legume, iar la carne mănânc pui și pește.

Da, acum sunt bine! Îți mai dau o veste bună, a vorbit Nelu Vlad cu mine, că nu vorbeam, înainte de asta chiar. O emisiune de la tine l-a făcut, m-a sunat, ne-am întâlnit! Sănătate, Nelu, să dea Dumnezeu să fie bine!", a mărturisit Dan Ciotoi în emisiunea amintită anterior.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni