• PRO TV
  • Dan Ciotoi s-a vindecat de cancer: "Am scăpat de el definitiv, am avut noroc". Artistul își făcuse testamentul: "M-am gândit la moarte"

Dan Ciotoi s-a vindecat de cancer: "Am scăpat de el definitiv, am avut noroc". Artistul își făcuse testamentul: "M-am gândit la moarte"

Dan Ciotoi s-a vindecat de cancer: "Am scăpat de el definitiv, am avut noroc". Artistul își făcuse testamentul: "M-am gândit la moarte"

Dan Ciotoi, de la Generic, a învins cancerul. Artistul a trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa la începutul anului, după ce a ajuns de urgență la spital, în urma unor crampe severe.

Din nefericire, veștile medicilor nu au fost deloc bune, artistul fiind diagnosticat cu cancer de colon.

"Domnul doctor Marius Coțofană, de la Spitalul Universitar, din București, m-a operat bine de tot, am scăpat, nu mai am nimic. El a tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora, căci nu se extinsese boala, și a aruncat-o la coș.

Deci, cancerul e acum la coș, am scăpat de el definitiv, am avut noroc de medici buni, cărora doresc să le mulțumesc că mi-au salvat viața", a declarat Dan Ciotoi pentru Playtech.

Dan Ciotoi a mărturisit că nu credea că o să mai scape și se gândea inclusiv să își facă testamentul.

"M-am gândit la moarte, în acea perioadă foarte grea, cu emoții, căci nu știam dacă voi scăpa. Eram chiar pregătit să îmi fac testamentul. O parte din avere i-o lăsam fiului, dar nu tot, iar restul mergea la nepoți și nepoate", a mai menționat Dan Ciotoi pentru sursa menționată.

 Foto: Facebook

d

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni