• PRO TV
  • Ea e una dintre cele mai dorite britanice, dar sora ei geamănă are și mai mulți admiratori. Cum au pozat surorile în deșert

Ea e una dintre cele mai dorite britanice, dar sora ei geamănă are și mai mulți admiratori. Cum au pozat surorile în deșert

Ea e una dintre cele mai dorite britanice, dar sora ei geamănă are și mai mulți admiratori. Cum au pozat surorile în deșert

Eve Gale are 24 de ani și este una dintre vedetele preferate ale paparazzilor britanici. Tânăra a devenit cunoscută în urma participării la reality show-ul Love Island, iar de atunci este nelipsită din tabloide. Iar faptul că mai are și o soră geamănă, la fel de frumoasă, nu face decât să îi crească și mai mult popularitatea.

Gemenele Eve și Jessica Gale nu au cum să treacă neremarcate, oriunde și-ar face apariția. Blonde, cu ochi albaștri și cu forme de vis, surorile fac senzație la fiecare apariție în public. Ținutele lor sunt tot timpul la limita decenței, spre încântarea paparazzilor, dar și a fanilor.

În prezent, cele două se află într-o nouă vacanță, de data aceasta în Maroc, și își încântă fanii cu imagini provocatoare. Surorile au pozat în costum de baie în desertul Agafay.

Gemenele și-au lansat anul trecut propria colecție de lenjerie intimă. Deși arată fenomenal, Jessica și Eve recunosc că au emoțîi când apar în lenjerie intimă la ședințele foto de promovare, în fața atâtor oameni.
„Încerc să par încrezătoare, să nu își dea seama lumea că am emoții”, spunea Eve. „Sunt toți oamenii ăștia pe care nu îi cunoști și tu apari în fața lor doar în lenjerie intimă. E stresant, dar ne-am impus să fim încrezătoare”, a completat Jessica.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni