• PRO TV
  • Claudia Puican a apărut cu un bebeluș în brațe. Soția lui Armin Nicoară a radiat de fericire, în timp ce a dat vestea cea mare: „E copilul...”

Claudia Puican a apărut cu un bebeluș în brațe. Soția lui Armin Nicoară a radiat de fericire, în timp ce a dat vestea cea mare: „E copilul...”

Claudia Puican a apărut cu un bebeluș în brațe. Soția lui Armin Nicoară a radiat de fericire, în timp ce a dat vestea cea mare: „E copilul...”

Zilele trecute, Claudia Puican le-a făcut o mare bucurie fanilor ei, atunci când a apărut, pe rețelele de socializare, în brațe cu un bebeluș.

Gallery

​Imediat ce au văzut imaginile, fanii acesteia s-au grăbit să o felicite, mai ales pentru că, în ultimele luni, Claudia Puican și Armin Nicoară au tot spus cât de mult își doresc să fie părinți.

Claudia Puican a apărut cu un bebeluș în brațe

Claudia Puican a apărut pe rețelele de socializare, pentru a anunța că urmează să lanseze o melodie. Aceasta a dat vestea în timp ce, pe pieptul ei, se afla un bebeluș. La un moment dat, un internaut a întrebat-o dacă este copilul ei, doar că răspunsul artistei a fost unul negativ.  

„Nu este copilul meu... Este copilul nașilor mei”, a spus Claudia Puican. Știind cât de mult vrea să fie mamă, fanii acesteia au încurajat-o să lupte și să nu se dea bătută, pentru a-și îndeplini cea mai amre dorință.

„Să dea bunul Dumnezeu și un miracol pentru voi!”, „Doamne ajută să ai și tu parte de un înger sau chiar doi!”, „Să îți ajute Dumnezeu să rămâi însărcinată!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Claudia Puican le-a primit.

Armin Nicoară nu a mai fost supus intervențiilor chirurgicale

De mai mulți ani, Armin Nicoară suferă de diabet, iar acest lucru afectează inclusiv capabilitatea acestuia de a face un copil. Medicina, însă, îl poate ajuta în acest sens și trebuia ca, spre finalul lunii ianuarie, să fie supus unor intervenții chirurgicale, în Franța.

Cu toate acestea, medicul nu l-a mai contactat, dar nu își pierde speranța și speră ca soția lui să poată rămâne însărcinată pe cale naturală.

„Acum ,de vreo câteva săptămâni, am întâlnit un doctor care mi-a dat ceva pastile pentru problema mea de sănătate pe care o am și mi-a spus că s-ar putea să poată Claudia să rămână pe cale naturală însărcinată.

Pentru Claudia este un pic mai greu, pentru că ea a făcut și ceva injecții înainte să mergem la Paris. E puțin tristă, supărată, că ar vrea cât mai repede. Își dorește foarte mult copii”, a dezvăluit artistul, în cadrul unei emisiuni online.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni