• PRO TV
  • Cine este noua iubită a lui Vladimir Putin. Este mai tânără cu 32 de ani și joacă un rol cheie la Kremlin

Cine este noua iubită a lui Vladimir Putin. Este mai tânără cu 32 de ani și joacă un rol cheie la Kremlin

Cine este noua iubită a lui Vladimir Putin. Este mai tânără cu 32 de ani și joacă un rol cheie la Kremlin

Ekaterina Mizulina ar fi noua iubită a liderului de la Kremlin. Katya, cum i se spune în cercurile restrânse, conduce Liga Rusiei pentru internet sigur, o structură pro-Kremlin.

Gallery

​Ea este noua iubită a lui Vladimir Putin

Vladimir Putin, în vârstă de 71 de ani, ar trăi o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie cu 32 de ani mai tânără, potrivit informațiilor furnizate de New York Post.

Ekaterina Mizulina, în vârstă de 39 de ani, conduce Ligia Rusiei pentru un Internet sigur, o structură pro-Kremlin.

„Katya Mizulina este pe gustul lui Putin în totalitate”, a declarat Olga Romanova, activista rusă pentru drepturile omului, pentru Canalul 24 din Ucraina. „Acest model de femeie de tip Barbie i s-a potrivit întotdeauna foarte bine”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

Olga Romanova spune despre Mizulina că seamănă cu o iubită din trecutul lui Vladimir Putin, Svetlana Krivonogikh, astăzi multimilionară și proprietara unui club de striptease care locuiește în Sankt Petersburg. De-a lungul timpului s-a scris că Putin are cu aceasta o fiică, azi în vârstă de 20 de ani.

„[Putin] are 71 de ani, să nu îi spunem bătrân. În general, la vârsta asta, bărbatul este în plină floare, nu?” a spus sarcastic Olga Romanova, potrivit sursei amintite.

Cine este Ekaterina Mizulina

Ekaterina Mizulina este fiica unei deputate anti-ucrainene, și-a făcut studiile în Marea Britanie și are o licență în istoria artelor. Ea a absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra în 2004, cu diplome în istoria artei și limba indoneziană.

Potrivit canalului rus de Telegram Kremlevskaya Tabakerka Putin este îndrăgostit de Mizulina.

Potrivit presei, Katya depune toate eforturile pentru a reduce la tăcere orice critică la adresa liderului de la Kremlin din mediul online, în special în ceea ce privește războiul din Ucraina, sub pretextul protejării copiilor.

Sursă foto: Facebook, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni