• PRO TV
  • Cum arăta Anna Lesko, în urmă cu 15 ani. Artista a trecut prin schimbări impresionante, dar neagă cum că ar avea operații estetice: „Nici pomeneală”

Cum arăta Anna Lesko, în urmă cu 15 ani. Artista a trecut prin schimbări impresionante, dar neagă cum că ar avea operații estetice: „Nici pomeneală”

Cum arăta Anna Lesko, în urmă cu 15 ani. Artista a trecut prin schimbări impresionante, dar neagă cum că ar avea operații estetice: „Nici pomeneală”

Anna Lesko este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase și mai atrăgătoare femei din România. Aceasta a știut mereu să se folosească de atuurile sale și să se pună în evidență, iar fiecare apariție a sa din mediul online atrage o mulțime de complimente.

Gallery

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, Anna Lesko a trecut prin unele schimbări destul de mari în ceea ce privește aspectul fizic și nu de puține ori s-a spus că ar avea mai multe operații estetice.

Anna Lesko susține că are doar o intervenție chirurgicală

Anna Lesko își pune în evidență corpul prin intermediul postărilor atrăgătoare pe care le face și, de multe ori, mai multe persoane au spus că a trecut pragul cabinetului medicului estetician și nu doar o dată. Cu toate acestea, artista susține că are doar o operație, fiind vorba de o necesitate, nu de un moft.

În urmă cu ceva timp, Anna Lesko a negat vehement faptul că ar avea silicoane și a precizat că intervenția chirurgicală suferită a fost o necesitate, realizată în anul 2007. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

„Nici pomeneală să am silicoane! Acum cinci ani, am avut o mastoză chistică şi am avut nevoie de o intervenţie la nivelul sânilor. Folosesc sutiene cu push-up şi corsete. Bustul meu e generos de la natură”, a spus aceasta, în urmă cu mai mulți ani.

Anna Lesko a avut o relație cu Irinel Columbeanu

Timp de aproximativ opt ani, Anna Lesko a avut o relație cu Irinel Columbeanu și, la un an de la divorțul acestuia de Monica Gabor, a început să se zvonească faptul că cei doi s-ar fi împăcat. Artista a negat vehement și aceste zvonuri, spunând că doar păstrează legătura amical, fără ca niciun altfel de sentiment să fie implicat.

„Nu ne-am împăcat, fiindcă nu ne-am certat niciodată. Pur şi simplu, ne-am despărţit. Vorbim la telefon, pentru că sunt o fată educată, dar au trecut prea mulţi ani ca să reluăm relaţia. Acum, Irinel trebuie să aibă grijă de sănătatea lui şi de fetiţa pe care o are”, a precizat artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni