• PRO TV
  • Ce produse mânca Mihai Dedu, care i-au afectat sănătatea. „Numai eu știu de câte ori m-am ținut de pereți”

Ce produse mânca Mihai Dedu, care i-au afectat sănătatea. „Numai eu știu de câte ori m-am ținut de pereți”

Ce produse mânca Mihai Dedu, care i-au afectat sănătatea. „Numai eu știu de câte ori m-am ținut de pereți”

După ce a slăbit 36 de kilograme în 10 luni, Mihai Dedu a oferit mai multe detalii despre acest proces în podcastul „Acasă la Măruță”. Prezentatorul Știrilor PRO TV a spus ce produse mânca în exces și cum i s-a deteriorat sănătatea.

Gallery

Ce produse mânca Mihai Dedu și exagera cu ele

Mihai Dedu spune că mânca foarte mult dulce. „Nu neapărat torturi, prăjituri, deși și acolo - dacă erau, mâncam. Dacă nu erau, nu le căutam. În general băuturile dulci, sucurile. Nu lipseau. Eu beam la greu. Toate acestea, coroborate cu un vin dulce, cu un lichior dulce, îmi plăceau slab alcoolizate, dar dulci frate. Ficatul săracul în ce transformă tot zahărul ăla, tot în grăsime”.

În septembrie 2023, prezentatorul s-a adresat la medic după ce a început să se simtă rău.

Mie doctorul acela mi-a spus clar că nu apuc 6 luni. Și i-am zis: domn doctor, da nu mi-e atât de rău. Cum? Nu are importanță, uite aici (nr.îi arăta rezultatele unor ecografii, analize). Așa a descoperit că a dezvoltat diabet: „Eu aveam diabet de tip 2 și habar n-aveam. Era rușinos că am ajuns în stadiul ăla. Și ziceam: ia uite băi nene, peste 6 luni se vorbește despre mine cu totul la trecut.”

Mihai Dedu a mărturisit că după acel moment s-a gândit la moarte.

„Tu știi de câte ori m-am gândit la chestia asta și m-am văzut acolo pe masa aia, în patru scânduri. Și oamenii cum vorbeau între ei...îmi venea să turbez. Nu vreau să ajung așa”. 

Jurnalistul a spus că a început un regim drastic, pe care nu îl recomandă, pentru că și l-a făcut singur. Colegii au observat că el nu se simțea bine.

„Regimul a început să se vadă. La un moment dat ziceau „bă, bravo!” Da ce bravo, că numai eu știu de câte ori m-am ținut de pereți. La propriu, evident. Săptămâni la rând eu nu am făcut altceva decât să mă trezesc, să mă îmbrac; mi-era greu să urc și trepte și să ajung la serviciu. Treceau 4 -5 ore și nu vedeam decât patul. Atât vedeam în fața ochilor. Nu-mi mai reveneam”. 

Sursă foto: Faccebook/ Mihai Dedu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni