• PRO TV
  • Georgiana Lobonț a avut parte de o nouă lovitură în instanță. Artista și soțul ei au făcut un pas înapoi în procesul în care sunt implicați

Georgiana Lobonț a avut parte de o nouă lovitură în instanță. Artista și soțul ei au făcut un pas înapoi în procesul în care sunt implicați

Georgiana Lobonț a avut parte de o nouă lovitură în instanță. Artista și soțul ei au făcut un pas înapoi în procesul în care sunt implicați

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au parte de noi de probleme. La scurt timp după ce artista a fost implicată într-un scandal de proporții, în urma unor acuzații primite din partea lui Armin Nicoară, aceasta are de rezolvat noi situații neplăcute.

Gallery

În urmă cu ceva timp, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au vrut să achiziționeze un apartament, în Dubai, plătind un avans în valoare de câteva zeci de mii de euro. Cu toate acestea, achiziția nu s-a finalizat, iar artista aduce acuzații serioase în această privință.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au fost păgubiți cu aproximativ 50.000 de euro

Deoarece amândoi au programe extrem de încărcate, Rareș Ciciovan fiind managerul artistei, au decis să apeleze la ajutorul unui bărbat, care să intermedieze achiziționarea apartamentului. Georgiana Lobonț și soțul ei i-au plătit un avans în valoare de 47.000 de euro, doar că, după aceea, nu au mai dat de el nicăieri.

Încă de la finalul anului 2022, cei doi s-au adresat instanțelor de judecată, iar, la jumătatea anului 2023, Tribunalul Timiș a respins cererea privind acordarea cheltuielilor de judecată, procesul având ca obiect „acțiune în răspundere contractuală”.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au atacat hotărârea magistraților, adresându-se Curții de Apel Timișoara, dar nu au plătit taxa de timbru, iar cererea a fost anulată, relatează Spynews.

Georgiana Lobonț susține că nu este singura victimă

În urmă cu mai multe luni, după ce informația a devenit publică, Georgiana Lobonț a precizat că ea și soțul ei nu sunt singurii care au rămas fără bani și nu vor să lase lucrurile așa. Artista a mărturisit că au mers pe recomandări și nu se așteptau ca bărbatul la care au apelat să le facă astfel de probleme.

„Din păcate, nu am încheiat un contract cu el. Dar noi avem conversații pe Whatsapp în care ne zice să mergem să vedem apartamentul. I-am zis să ne trimită banii înapoi, pentru că nu am chef să mă cert cu el. De fiecare dată când voiam să mergem să vedem apartamentul, nu era, vezi, Doamne! acasă și nu era disponibil”, a spus Georgiana Lobonț, conform Fanatik.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni