• PRO TV
  • Georgiana Lobonț este în doliu. Artista a dat vestea tristă pe rețelele de socializare: „O mare tragedie”

Georgiana Lobonț este în doliu. Artista a dat vestea tristă pe rețelele de socializare: „O mare tragedie”

Georgiana Lobonț este în doliu. Artista a dat vestea tristă pe rețelele de socializare: „O mare tragedie”

Recent, Georgiana Lobonț a dat o veste mai puțin plăcută. Un coleg de breaslă, despre care a avut doar cuvinte de laudă, s-a stins din viață, iar artista a anunțat decesul pe rețelele de socializare.

Gallery

Aflată, încă, în Statele Unite ale Americii, Georgiana Lobonț a avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când a aflat că un artist pe care îl cunoștea s-a stins din viață mult prea devreme.

Georgiana Lobonț a anunțat moartea unui coleg de breaslă

De aproximativ o lună, Georgiana Lobonț și Vali Vijelie se află în Statele Unite ale Americii, în turneu. Artista susține o mulțime de concerte, este înconjurată de fani și se bucură de tot ceea ce îi oferă viața de peste ocean.

Cu toate acestea, de curând, a primit o veste care a întristat-o profund. Gabi Stângău, unul dintre artiștii pe care îi aprecia, s-a stins din viață. Aceasta nu rămas indiferentă și a postat un mesaj de adio, împărtășind vestea tristă și cu fanii ei.

„O mare tragedie... sunt marcată de vestea asta... colegul nostru, Gabi Stângău, un ceteraș extrem de bun și talentat din Maramureș, azi a plecat dintre noi. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Ai fost un om deosebit și scriu asta pentru că mi-ai dat o mână de ajutor atunci când am avut nevoie. Nu am cuvinte… CONDOLEANȚE FAMILIEI”, a scris Georgiana Lobonț pe contul ei de Instagram.

Georgiana Lobonț nu vrea să mai audă de Armin Nicoară

De curând, Armin Nicoară a mărturisit că a fost blocat de Georgiana Lobonț peste tot și că nu mai poate lua legătura cu aceasta. Totul a pornit de acum câteva săptămâni, de când Armin i-a adus acesteia mai multe acuzații, chiar în timpul emisiunii „La Măruță”.

În cadrul unui interviu acordat pentru Spynews, Armin Nicoară a precizat că a încercat să discute cu Georgiana Lobonț, pentru a-i spune cum au stat lucrurile de fapt, doar că nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

„Asta a fost. Dacă Dumnezeu a vrut așa să fie… A fost o lecție de învățat. De acum, încolo, știu cum să procedez cu alți artiști cu care voi colabora pe viitor”, a mai spus avedete

rtistul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni