• PRO TV
  • Mile Povan a murit! Cântărețul de muzică populară avea doar 31 de ani

Mile Povan a murit! Cântărețul de muzică populară avea doar 31 de ani

Mile Povan a murit! Cântărețul de muzică populară avea doar 31 de ani

Mile Povan, pe numele său real Mihai Leric, s-a stins din viață la doar 31 de ani, într-un mod misterios. Cântărețul de muzică populară a fost găsit fără suflare în propria locuință, după ce nu a mai răspuns câteva zile la telefon.

Gallery

​Mile Povan a murit la doar 31 de ani, într-un mod complet misterios. Bărbatul care cânta muzică populară de ani de zile s-ar fi prezentat la secția UPU cu puțin timp înainte de deces, prezentând stări de rău. Medicii nu au considerat că este nevoie ca artistul să fie internat în spital, motiv pentru care l-au lăsat să plece acasă. 

Ziua următoare, fratele lui l-a sunat de nenumărate ori, însă fără rezultat. În acel moment, acesta a decis să meargă la locuința lui și să spargă ușa apartamentului, pentru a verifica ce se întâmplă cu Mile Povan. 

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii, potrivit glsa.ro.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru artistul în vârstă de 31 de ani. 

Mesaje de regret, după moartea lui Mile Povan

Vestea morții lui Mile Povan a venit ca un fulger în inimile apropiaților și fanilor. Aceștia au transmis mesaje pe rețelele de socializare, fiind șocați că artistul s-a stins din viață la o vârstă atât de fragedă:

"NU VOM UITA NICIODATĂ DE TINE Mile Povan. Cuvintele sunt sărace pentru a exprima durerea pierderi tale! Condoleanțe întregii famili. Rămâi pentru veșnicie al nostru coleg și prieten ! Ne vom reîntâlni cu toții, însă tu ai ales să pleci mai repede. Lăutar am fost o viaţă-ntreagă. Al meu cântec de lume mă leagă. Dragoste, necaz sau bucurie. Şi-alte patimi ce-mi spuneaţi doar mie. Astea lăutarul vi le cântă. Ce păcat că lumea mâine-l uită. Lăutarul, lăutarul. Cel ce v-a-ndulcit amarul. Amintirea-i va rămâne. Doar în cântece şi-n rime. Ca s-ajung să cânt o viaţă. Am râs cu lacrimi pe faţă. Am plâns, lume-n rând cu tine, Dar tu uiţi uşor de mine"., i-a spus un prieten.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni