• PRO TV
  • Alina Radi, prima reacție după mortea lui Mile Povan! Cei doi erau colegi de breaslă: „O durere cu care rămâi”

Alina Radi, prima reacție după mortea lui Mile Povan! Cei doi erau colegi de breaslă: „O durere cu care rămâi”

Alina Radi, prima reacție după mortea lui Mile Povan! Cei doi erau colegi de breaslă: „O durere cu care rămâi”

Vestea că Mile Povan a trecut în neființă a șocat complet întreaga industrie muzicală, iar Alina Radi, care i-a fost colegă de breaslă, nu își poate reveni din șoc. Cântăreața a vorbit, cu durere în suflet, despre decesul tânărului artist.

Gallery

​Mile Povan s-a stins din viață la doar 31 de ani, în condiții de-a dreptul suspecte. Artistul a fost găsit fără suflare în locuința sa, după ce nu a răspuns la telefon zile în șir. Cu puțin timp înainte de a muri, acesta s-a dus la secția UPU cu stări de rău, dar medicii nu l-au internat și l-au lăsat să plece acasă. Ulterior, fratele său a încercat să îl contacteze, dar fără succes, așa că a mers la locuința sa și a spart ușa apartamentului pentru a vedea ce se întâmplă.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii, potrivit glsa.ro.

La fața locului au ajuns și medicii, însă nu s-a mai putut face nimic pentru cântăreț. Vestea că a încetat din viață i-a dărâmat pe membrii familiei, dar și pe cei apropiați lui, printre aceștia numărându-se și Alina Radi.

Cântăreața, care a participat anul trecut la Survivor, nu își poate reveni din șoc și spune, cu durere în suflet, că toți oamenii ar trebui să își aprecieze viața, fiindcă este scurtă și nu se știe niciodată când va veni sfârșitul.

”Am împărțit aceeași meserie, suntem colegi, nu am avut o prietenie apropiată. Nici nu am cuvinte. E, oricum, destul de greu să-ți găsești cuvintele. A picat vestea ca un fulger pentru toată lumea. Avea 32, era mai mic decât mine cu patru ani. Acum știi cum e, când ești obosit, cât ești abătut, cu toții avem momentele astea și nu știe nimeni, niciodată, când firul se rupe.

De asta, eu pot să spun, în fiecare zi să încercăm să fim mai buni, să fim buni că nu ne costă nimic. E gratis. Nu știi când ți se termină viața și poate să plece omul de lângă tine cu o durere cu care rămâi și tu, dacă îi greșești…

Era un om calm, blând, un băiat cuminte, un artist deosebit care și-a dorit o carieră frumoasă, să fie cunoscut, a reușit, dar, din păcate, a plecat prea devreme”, a spus Alina Radi la un post TV.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni