• PRO TV
  • VIDEO Motivul hilar pentru care Kanye West a refuzat inițial să-i dea un autograf unui fan

VIDEO Motivul hilar pentru care Kanye West a refuzat inițial să-i dea un autograf unui fan

VIDEO Motivul hilar pentru care Kanye West a refuzat inițial să-i dea un autograf unui fan

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, se află de câteva zile în capitala Franței, cu ocazia Săptămânei Modei de la Paris. Rapperul a fost protagonistul unui moment amuzant în fața hotelului în care este cazat, acolo unde mai mulți fani l-au așteptat pentru poze și autografe.

Gallery

Chiar dacă afară ploua, Kanye West s-a oprit pentru câteva minute să socializeze cu fanii săi. Acesta a făcut câteva selfie-uri, apoi s-a îndrepta către o adolescentă care îl aștepta cu un pix și un caiețel în mână.

Clipul în care tânăra îl roagă să-i ofere un autograf s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Kanye nu avea de gând să semneze după ce a văzut ce avea în mână admiratoarea sa. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

În videoclipul viral, el a întrebat-o: „Ăsta e un pix?”.

„O să mă pui să țin în mână un pix cu iepuraș?”, a adăugat Kanye după care a început să zâmbească și a făcut câțiva pași înapoi.

Tânăra avea un pix în formă de iepuraș roz cu alb. Finalul a fost cu happy end pentru că deși nu a vrut să ia pixul fetei în mână, Kanye a găsit rapid o soluție.

@taoualitamar Kanye west in paris who take time with fans. #kanyewest #ye #paris ♬ CARNIVAL (feat. Rich The Kid, Playboi Carti) - ¥$ & Kanye West & Ty Dolla $ign & Rich The Kid & Playboi Carti

„N-are nimeni un alt pix?”, a întrebat acesta, iar din mulțime i s-a oferit rapid ceva cu care să-i lase fetei o amintire.

Fanii artistului s-au amuzat de situație și s-au întrecut în comentarii ironice: „Nu vrea să pună mâna pe un pix cu iepuraș, dar umblă îmbrăcat ca un om al străzii”, „Măcar acum știm... Kanye se teme de iepurași”, „Omul are o problemă cu iepurașii!”, „Kanye s-a temut că va ajunge meme”, „Dacă era Drake, el ar fi semnat”.

Fotografii: Getty Images/ TikTik

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni