• PRO TV
  • După ce au fost “interziși” în Italia, Kanye West și soția îi oripilează din nou pe italieni. Cum au apărut la Milano

După ce au fost “interziși” în Italia, Kanye West și soția îi oripilează din nou pe italieni. Cum au apărut la Milano

După ce au fost “interziși” în Italia, Kanye West și soția îi oripilează din nou pe italieni. Cum au apărut la Milano

Nu se mai satură de circul și haosul pe care îl creează în jurul lor! În vreme ce Kanye West umblă acoperit din cap până-n picioare, pe “soția” sa Bianca o pune să iasă în ținute extrem de sumare în public.


În vara anului trecut, Kanye West și Bianca Censori au petrecut câteva luni în Italia, șocându-i pe localnici la fiecare apariție în public. Totul a culminat cu imaginile interzise minorilor surprinse de paparazzi pe o ambarcațiune din Veneția.

Deși italienii și-au exprimat dezgustul legat de aparițiile celor doi, Kanye și Bianca nu s-au lăsat înduplecați. Cei doi s-au reîntors în Italia, de data asta la Săptămâna Modei de la Milano.

Cei doi și-au făcut apariția la show-ul Marni: dacă el a venit până și cu capul acoperit, Bianca de abia dacă a reușit să ascundă vederii zonele… esențiale. Dacă din față e cât de cât acoperită, din lateral și din spate… riscă la orice pas un accident vestimentar.

Prietenii Biancăi își fac griji pentru ea: “Kanye e un nebun și nu are pic de respect pentru soția să, umilind-o astfel”, a spus un apropiat pentru Daily Mail.

Nu este un secret faptul că artistul se consideră un inovator în materie de fashion și se știe că și-a impus ideile vestimentare în toate relațiile pe care le-a avut până acum.

Gallery

Sursa foto: PROFIMEDIA

Getty Images

Modelul Amber Rose, care a avut o relație cu Kanye între 2008 și 2010, a povestit într-un podcast că rapperul este un adevărat “bully” și că timp de 10 ani după despărțire s-a luat în continuu de ea, jignind-o public și umilind-o.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni