• PRO TV
  • „M-am supărat nițel pe Anghel”. Scena din Clanul pe care Theo Rose ar fi preferat să nu o joace

„M-am supărat nițel pe Anghel”. Scena din Clanul pe care Theo Rose ar fi preferat să nu o joace

„M-am supărat nițel pe Anghel”. Scena din Clanul pe care Theo Rose ar fi preferat să nu o joace

Clanul a ajuns la sezonul final, iar telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură fiecare episod, pentru a afla deznodământul serialului. Printre curioși se numără chiar și unii actori. Theo Rose spune că nu citește decât părțile ei din scenariu, pentru a se putea bucura de suspans când urmărește filmul la televizor. Cu toate acestea, interpreta Verei mărturisește că în familia ei apar uneori discuții legate de scenariu, având în vedere că soțul ei, Anghel Damian, se numără printre printre autorii care scriu replicile.

Theo Rose și Anghel Damina formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt și colegi de echipă, pentru că lucrează împreună la serialul Clanul. Anghel este regizor și scenarist, iar Theo joacă rolul Verei în serial. La finalul sezonului 3, telespectatorii au văzut-o pe fiica lui Tătuțu în ipostaze greu de privit. Vera a fost bătută în închisoare, iar mulți au crezut că nu va supraviețui.

Gallery

Citește aici: Ce se întâmplă cu Vera din serialul Clanul. Theo Rose a povestit despre scena înfiorătoare pe care a jucat-o în episodul nouă

În sezonul final, personajul tinerei avocate trece prin noi provocări. Theo Rose dă de înțes că una dintre scene nu a fost pe gustul ei:

„@clanulserial e lider de audiență. Ce treabă bună! Îmi pare rău că tocmai Vera l-a omorât pe Mișu. M-am supărat nițel pe Anghel că mi-a dat mie de făcut treaba asta. Chiar! Ar fi tare să vă povestesc odată care e dinamica noastră în raport cu serialul. Că eu nu citesc scenariul. Citesc doar părțile mele și asta ca să mă pot bucura de suspans atunci când urmaresc la TV. Și pun întrebări ca tot omul. Nimic nu-mi zice. Mă usuc de nervi”.

Povestea din Clanul continuă . Episodul 3 din sezonul 4 al serialului poate fi urmărit pe VOYO.


Sursă foto: Instagram/ Theo Rose, arhiva PRO TV 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni